Google+ Followers

Friday, 31 October 2014

Penyokong jimat bajet untuk hari keputusan rayuan kes Liwat II

Lokasi : Istana Kehakiman, Putrajaya

Acara : Rayuan akhir Kes Liwat II

Tarikh : 30/10/2014


Hari ketiga lengang , tiada kelibat kumpulan penyokong kaum India yang buat kacau pada hari pertama dan kedua dan tiada juga kelibat pembantu Tian Chua, Rozan Azen bersama kumpulan AMK . Liputan saya bermula dari jam 10.30 am dan ketika sampai jumlah penyokong tak sampai pun 100 orang.. boleh menyamai jumlah wakil media dan anggota Polis yang bertugas., 

Begitu juga penyokong Saiful, sunyi sepi sebelah pagi. Sekumpulan lebih kurang 30 orang anak muda hanya muncul pada sebelah tengah hari selepas waktu makan.

Tiada peruntukan untuk sambung sokongan selepas dua hari asal yang dijadualkan mungkin menjadi penyebab kurang nya kehadiran penyokong di kedua dua belah pihak. 

1
 2
 3  Zuraidah Kamaruddin bersantai bersama wanita PKR. Saya difahamkan mereka baru saja menunaikan solat dhuha dan hajat dilokasi terbuka yang mereka duduki.
 4
 5
 6
 7
8
 9
 10
11  Polis berkawal tanpa gangguan hari ini
 12
 13  Pak Samad
 14  Pemandu teksi Saw Hock Hin seperti biasa akan berpantun dan berpuisi dimana saja tempat yang memberi ruang kepada beliau. Bakat semula jadi yang jarang dimiliki oleh orang Melayu sendiri. Pertama kali saya terserempak dengan beliau ketika PRK Sg Pinang, Negeri Sembilan. 
 15
16
 17
 18  Jamil Kucing pun ada tapi tanpa Rosmah kera kesayangan beliau 
  19