Saturday, 25 April 2015

PRK P.44 - Sekitar pengumuman calon PRK

Lokasi : Arena Seberang Jaya, Seberang Jaya, P.Pinang

Acara : Pengumuman calon PKR untuk PRK P44 Permatang Pauh

Tarikh : 24/4/2015


Kehadiran penyokong sekitar 1,000 terdiri daripada pelbagai kaum termasuk lah juga segelintir penyokong PAS. Diperingkat tertinggi PAS diwakili oleh Mat Sabu sementara DAP diwakili oleh Lim Guan Eng.

Guan Eng dalam ucapan beliau sempat menyindir kenyataan kepimpinan BN yang mendakwa tiada pembangunan di P.44 sejak 17 tahun yang lalu. Tanya beliau dewan serba moden yang dijadikan lokasi majlis dan Hotel bertaraf lima bintang yang pemimpin UMNO semua menginap terletak dalam Parliman mana ?

Masih tidak jelas samada perbalahan antara PAS dan DAP sudah dapat diselesaikan sebelum majlis pengumuman calon diadakan. Petugas disekitar lokasi majlis tidak menunjukkan PAS sudah menghantar bantuan untuk majlis ini.  

1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10

11
 12
 13
 14
 15
 16
 17
 18
 19
 20
 21
22
 23
 24
 25
 26
 27
 28
 29
 30
 31
 32
 33
34
35
 36
 37
 38


2 comments:

 1. Bukan main lagi mat syabu dengan sepat kering tu ... makan hatilah al juburit kalau tengok gambar gambar minaq jinggo ni !!! Ko bayangkan al juburit memegang dadanya sambil menyanyikan lagu "sakitnya di sini " ... hati hati jangan sampai ada stor kunyit di Sungai Buluh dicerobohi !!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
   Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

   Delete