Friday 8 March 2013

Bekas Jeneral rakan MCKK Anwar sertai PKR

Lokasi : Dewan Keadilan, Merchant Square, Damansara, Selangor

Acara : Sidang media memperkenalkan Jen (B) Md Hashim Hussein

Tarikh : 6/3/2013 @ 11.30 am


Ringkasan :

Bekas Jeneral ini orang Johor dan sama usia dengan Anwar Ibrahim (1947). Mereka pernah sama sama menuntut di MCKK selama tiga tahun. Selain nya maklumat latarbelakang Jeneral ini boleh di dapati dalam klip video dibawah ini.
1/11
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11


7 comments:

 1. Seorang Jen yang dihormati pada masa dulu kini sudah berpaling tadah. Selepas bersara Tun M terus tugaskan beliau ke Pakistan. Mungkin apa yang kerajaan beri pada beliau selama ini tidak cukup kot. Jadi kami bekas-bekas tentera tidak mau hormat pada seorang bekas Panglima Tentera Darat ni. Ini agaknya insan-insan yang kecewa agaknya

  ReplyDelete
 2. PKR/PR NI MACAM 'TONG SAMPAH' SEMUA BEKAS2 SAMPAH MASUK AHLI
  I BEKAS TPM (TIPU rAKYAT M'SIA)

  ReplyDelete
 3. Kalau bekas MCKK mesti ada cerita disebalik tabir.

  ReplyDelete
 4. muka pun sama tak berseri dgn anwar ......patutlah blh kawan.

  ReplyDelete
 5. Jeneral ni kaki buat wayang. Masa dia memegang pangkat Kolonel dia pernah, kalau tak silap, memegang Jawatan Pegawai Perhubungan Awam Kementah, jadi dia ada terlibat dalam filem Darah Satria yang watak utamanya Aman Shah, di mana dalam filem ini dia sebagai pelakon jemputan memegang watak CO Batalion, dan juga filem Prebet Badul... jadi dia memang gian glamer..... Apa pun, dia betullah pililih PKR sebab Anwar lagi terer dari segi lakonan.... Anwar Porn Star!

  ReplyDelete
 6. Haha semua muka mcm mmg suka main bontot. Ada saya terbaca komen satu blog ni pencerita bagtau masa bapa dia berkawan dgn ai, ai ajak dia pg ke siam cari pelacur tetapi bapak dia tak nak pegi. Beberapa tahun kmdn ai kena sack sbb meliwat dan bapak cakap dia mmg dah agak.

  ReplyDelete