Google+ Followers

Sunday, 13 January 2013

Wakil media mengamok bila kena tolak sana sini

Venue : Stadium Merdeka, Kuala Lumpur

Event : Himpunan Kebangkitan Rakyat KL112

Date : 12/1/2013


Hancur  ! Hancur ! Hancur ! Amal... Undur ! Undur ! Undur ! Amal....
kali ini terkena kat mereka pulak.. 
Hidup ! Hidup ! Hidup ! Ronnie Liew.... hahaha
sakan bukan main lagi Hanapiah anak beranak... tahniah !




13 comments:

  1. Bhai MJ...

    Gua kenal media nih.... gua tau diorang nih saper... Hahaha... tak payah la berlakon jadi media.... hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaah hebat ko... ko kenal semua yang terlibat dalam video tu ke? ... siapa ko? ko kenal siapa si Hanapiah? ko kenal ke budak budak portal yang ada sama dalam video tuh? ko kenal ke French photo journalist yang si Hishamuddin cakap guna bahasa French tuh.... perkenalkan diri ko baru aku boleh pakai ko punya cakap... kalau tak ko boleh buka topik lain kat site lain lah... I think its a fair deal...if you want to act as if you are some body, you have to introduce yourself...

      Delete
    2. Hanya PRESS kenal sapa PRESS... Semua budak press/media kenal siapa Hanafiah! yg helmet hitam tuh anak dia Sanggam.. takdenya nak berlakon!

      Delete
    3. Bhai MJ...

      Relaks aaa bhai...... patut diorang yang gua kata "berlakon" tue yang panas ... bukan lu... Identiti gua... hahaha... takkan la lu tak kenal kot.... kita kan pangyau... hahaha

      Delete
    4. ini lah solidarity nama nya.. kita bersama dengan rakan seperjuangan walaupun dia dari sebelah pihak yang lain..line of defense pertama ialah profession kita... kecenderungan dia memihak itu adalah perkara subjektif... dalam dunia media tanpa sempadan ini, bloggers pun dikira tergulung dalam golongan wartawan yang menyampai... itu telah pun dipersetujui oleh pihak kerajaan..pandai pandai lah menyesuaikan diri dan membawa diri masing masing... selamat bertugas semua...

      Delete
  2. Si Bodoh mengatakan orang lain bodoh... hahahaaa.. sekandang lembu yang bodoh.... Ikut cakap Ustaz Azhar Idrus,"Semua natang bodoh belaka..." dan akhirnya YB jadi lembu... bodoh nya puak cacai... itu pun nak nanti akan kata UMNO juga yang salah sebab tak bagi tempat kat media...

    ReplyDelete
  3. haha.. unit amal kena kaw2!!.. bodoh 100x hahheheh

    ReplyDelete
  4. woi woi woi...saper yg x bodoh dlm klip ni hehehe

    ReplyDelete
  5. hanapiah terbaik la...hidup singapore...wakkakaka

    ReplyDelete
  6. Memang eksklusif video ini. Boleh jual juta-juga dekat AL-jazeera. He.. He

    ReplyDelete
  7. ini beza pakatan YB pun kita x peduli ikt satu arahan sahaja

    ReplyDelete
  8. siapa tak kenal si hanafiah tu .. orang kepercayaan singapura lah ... tapi murtad orang malaysia .. bangga sangat dengan singapora ..

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete