Saturday, 17 May 2014

13 Mei - Mata-mata LANCAU !!

Lokasi : Kelab Sultan Sulaiman, Kuala Lumpur

Acara : Malam Puisi Patriot PERKASA

Tarikh : 13/5/2014


Mata-mata LANCAU !!!.... Itu adalah antara penghinaan yang dibuat Cina DAP ketika
Peristiwa Berdarah 13 Mei


Biro Kesenian & Warisan pribumi PERKASA

8 comments:

  1. Simply wish to say your article is as surprising. The
    clarity to your put up is simply great and i could assume
    you are knowledgeable on this subject. Fine along with your permission let me to clutch your feed to stay updated
    with impending post. Thanks a million and please continue
    the rewarding work.

    My web-site; best skin care

    ReplyDelete
  2. Itu duluuuuu....
    Sekarang ni pemimpin politik melayu (juga bermaksud org2 islam) sudahpun terlupa (demi kepentingan diri) malah turut bersengkokol dgn dap bagi memaksa org2 melayu agar mempercayai bahawa ini semua tidak benar atau pun semata-mata suatu fitnah jahat yg direka keatas mereka.Bagi org2 melayu yg taksub kpd pemimpin politik mereka dengan mudah mula melupakan peristiwa dan teragedi tersebut.Bagi golongan muda melayu pula langsung tidak pernah tahu serta tidak mempunyai keinginan utk megetahuinya dan menerima bulat2 apa shj yg disogokkan oleh pemimpin mereka.Buktinya pd PRU13 majoriti org melayu tetap teguh berdiri dibelakang umno bagi mempertahankan nasib org melayu.Terbukti ianya tidak sia2 kuasa org melayu telah pun dapat dikekalkan.Haruslah disedari bahawa sokongan mereka bukanlah kerana menganggap umno itu sebagai sebuah parti yg terbaik buat mereka.Ianya adalah diatas kesedaran yg tetap kukuh utk memelihara keutuhan dan kelangsungan kuasa org melayu dibumi malaysia ini.Jgnlah diulangi kesilapan lagi seperti apa yg terjadi disingapura.
    ARTC..

    ReplyDelete
  3. Aku melalui masa 13 Mei. Ini pengalaman pahit. This is a lesson well learnt ! What did I learn? I learn that you can never give face to the ungratefuls!!

    ReplyDelete
  4. Nice post. I was checking continuously this blog and I'm impressed!
    Extremely helpful information specifically the last paet :) I care for shch info a lot.

    I wass seeking this particular information for a very
    long time. Thank you and best of luck.

    Here is my website ... war thunder review

    ReplyDelete
  5. Excellent post. I used to be checking constantly this blog
    and I'm impressed! Extremely helpful information specially the ultimate part :)
    I maintain such info a lot. I used to be seeking this particular information for a long time.
    Thanks and good luck.

    Visit my blog :: citizens auto finance

    ReplyDelete
  6. sekarang ni cina tak payah lagi me ' lancau 'kan melayu , sebab dah terlalu ramai bangsa melayu dengan rela hati melancaukan bangsanya sendiri !
    NGO melayu, pemimpin melayu , tokoh melayu ..yg semestinya beragama islam pada adatnya , dengan bukti yang terlalu banyak dan dengan kes yang semakin menggila , mereka adalah lidah petualang dan pengkhianat yang menghina dan melancaukan bangsanya !

    ReplyDelete
  7. Yuk Coba Keberuntunganmu Setiap Hari... Join Disini Sekarang Kumpulan Berbagai Macam Permainan Taruhan Online Terbaik di Indonesia, Kunjungi Website Kami Di Klik Disini dan Dapatkan Bonus Terbaru 8X 9X 10X win klik disini untuk mendapatkan akun Sabung Ayam anda dan Bonus Berlimpah.

    ReplyDelete