Tuesday 4 June 2013

Siti Nurhaliza berganding Rabbani untuk Gaza

Lokasi : Hotel De Palma Ampang, Kuala Lumpur

Acara : Sidang media Majlis Hi Tea Rebuild Gaza for a Nation

Tarikh : 3/6/2013 @ 3.00 pm


Jom kita beramal sambil dihiburkan oleh Siti Nurhaliza dan Rabbani..Jangan terlepas peluang..cuma 80 meja sahaja yang disediakan..1/19
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10


 11
 12
 13
 14
 15
 16
 17
 18
 195 comments:

 1. masih menawan dan anggun walaupun bertudung lengkap...kekalkan lah begitu .

  ReplyDelete
 2. asyik2 pi gaza. pi la ke myanmar nun,tolong rohingya ke rakhaein ka. depa pun teruk kena cantas dengan parang,bom,senapang gajah.lagi pun dekat ja,takyah nak open table dsb.

  ReplyDelete
 3. komplen buat apa anon 11:16. korang2 depa ada jugak buat kerja amal. tak kira la bantuan kat mana pun. awat yang kat Rakhaein tu kaum keluarga hang ka?

  -pak teh kamunting-

  ReplyDelete
 4. Siti Norhaliza ini memang patut dapat anugerah SENIWATI NEGARA - macam Allahyarham Tan Sri Saloma. Yang herannya tak juga dapat gelaran Tan Sri macam Michelle Yeoh itu! Sedangkan jasa Siti sangat besar kepada pusaka seni Melayu, dan kesopanannya sebagai anak Bumiputera Melayu/Islam sangat kukuh walau berpangkat jutawan. Inilah anak Melayu/Islam sejati yang harus dijadikan contoh kepada jenera muda Melayu/Islam serta Bumiputera lain, Islam atau tidak, yang makin tersesat di pengaruh dadah, kebebasan seks, murtad, alkohol, pengkristianan, dll - iaitu strategi rakus dan laknat DAP dan sekutu penjajah Barat-Zionisnya. Supaya senang menjajah Malaysia ini sebagai satu lagi Palestin yang dijatuhkan dan umat Bumiputera Islamnya dibunuh beramai-ramai penjajah Barat-Zionis dan dihalau selamanya.

  MAKCIK Tempurung.

  (PERHATIAN: ada PENYAMUN paling penakut disyaki dari DAP/PKR durjana yang sekarang meniru gelaran saya tetapi sebagai "Pakcik Tempurung/Temporung" untuk mengelirukan pembaca).

  ReplyDelete
 5. PEMBETULAN: Siti Norhaliza ini memang patut dapat anugerah SENIWATI NEGARA - macam Allahyarham Tan Sri Saloma. Yang herannya tak juga dapat gelaran Tan Sri macam Michelle Yeoh itu! Sedangkan jasa Siti sangat besar kepada pusaka seni Melayu, dan kesopanannya sebagai anak Bumiputera Melayu/Islam sangat kukuh walau berpangkat jutawan. Inilah anak Melayu/Islam sejati yang harus dijadikan contoh kepada JENERASI muda Melayu/Islam serta Bumiputera lain, Islam atau tidak, yang makin tersesat di pengaruh dadah, kebebasan seks, murtad, alkohol, pengkristianan, dll - iaitu strategi rakus dan laknat DAP dan sekutu penjajah Barat-Zionisnya. Supaya senang menjajah Malaysia ini sebagai satu lagi Palestin yang dijatuhkan dan umat Bumiputera Islamnya dibunuh beramai-ramai penjajah Barat-Zionis dan dihalau selamanya.

  MAKCIK Tempurung.

  (PERHATIAN: ada PENYAMUN paling penakut disyaki dari DAP/PKR durjana yang sekarang meniru gelaran saya tetapi sebagai "Pakcik Tempurung/Temporung" untuk mengelirukan pembaca).

  ReplyDelete