Tuesday 18 October 2016

Dr M seru rakyat Malaysia bersama beliau ke Himpunan BERSIH 5.0

Acara : Ceramah Mega AMANAH bersempena Setahun AMANAH di Selangor

Lokasi : Perkarangan Dewan MBSA, Seksyen 20, Shah Alam, Selangor

Tarikh : 16/10/2016


Video 1 - Peringatan Azmin Ali kepada pihak yang bersekongkol dengan UMNO


Video 2 - UMNO terpaksa berdepan dengan BERSATU dikesemua kawasan Melayu yang disempadankan semula oleh SPR.. Mungkin ini suatu rahmat buat pihak pembangkang..


Video 3 - Polis pun berjudi dan minum air ketum. Bagaimana nak yakinkan rakyat bahawa negara ini masih ditadbirkan dengan baik ?


Video 4 - Dr M fanatik dengan perjuangan dan bukan dengan dengan parti. Sebab itu lah beliau meninggalkan UMNO sebanyak tiga kali disebabkan UMNO telah tersasar dari landasan perjuangan nya .


Video 5 - PM Najib didakwa sudah terdesak sehingga mengadakan RUU MKN yang tidak ditandatangani oleh YDP Agong. RUU tersebut akan membolehkan Najib menangkap dan menyeyapkan pihak yang tidak sehaluan dengan beliau dengan mengisytiharkan sesuatu kawasan itu berada dalam keadaan darurat...


Video 6 - Dr M seru rakyat Malaysia bersama beliaJamal Jamban mungkin akan cuba mencari gaduh supaya ujud keadaan tidak aman di perhimpunan BERSIH 5.0 kelak.. ini mungkin akan memberi peluang untuk darurat diisytiharkan dan seterusnya RUU MKN dipergunakan buat pertama kali turun ke BERSIH 5.0. 


Video 7- Kenapa hadkan legasi Dr M kepada KLCC sahaja. Mengapa tidak diruntuhkan sekali pejabat PM, kediaman PM, KLIA, Cyberjaya, Putrajaya dan macam mcam lagi ? 


Video 8 - Tidak salah bagi Dr M dan rakyat Malaysia menyatakan bahawa MO1 yang disebut dalam laporan Jabatan Keadilan Amerika kerana Rahman Dahalan sendiri telah mengesahkan nya dengan penuh keyakinan***********************************************************************************


1
YB Rodziah Ismail, ADUN Batu Tiga (AMANAH)
 2
Ronnie Liew, Mantan ADUN Pandamaran (DAP)
 3
Pak Shukur Harun
 4
 5
Khalid Samad, MP Shah Alam (AMANAH)
 6
Dr Siti Mariah, MP Kota Raja (AMANAH)
 7
Anuar Tahir, Setiausaha Agung AMANAH
 8
Anuar Tahir, Setiausaha Agung AMANAH
 9
Maria Chin Abdullah, Pengerusi BERSIH 2.0
 10
 11
Husam Musa , bekas Naib Presiden PAS
 12
Husam Musa , bekas Naib Presiden PAS
 13
Husam Musa , bekas Naib Presiden PAS
 14
 15
 16
Azmin Ali, MB Selangor (PKR)
 17
 18
Mat Sabu, Presiden AMANAH
 19
Mat Sabu, Presiden AMANAH
 20
 21
 22
 23
 24
 25
 26
 27
 28
 29
 30
 31
 32No comments:

Post a Comment