Wednesday, 2 December 2015

Hanya Presiden UMNO perlu berucap ketika PAU

Lokasi : Hotel Istana, Kuala Lumpur

Acara : Majlis Perasmian Konvensyen Kebangsaan
KESEJAHTERAAN SOSIAL KOMUNITI BANDAR  :
KE ARAH PENGUKUHAN AGENDA BERPAKSIKAN RAKYAT


Nah jelas dan terang penerangan dari Setiausaha Agung UMNO sendiri. Hanya Presiden UMNO sahaja yang perlu memberi ucapan pada Perhimpunan Agung UMNO, Ucapan Dasar dan Ucapan Penggulungan / Penangguhan. Ucapan oleh Timbalan dan Naib-Naib Presiden tidak diperlukan kerana tidak tertakluk dalam perlembagaan UMNO. Selama ini ucapan-ucapan mereka hanya lah satu tradisi / amalan / convention yang di lakukan setiap kali PAU.

Mungkin Tengku Adnan merasakan bahang kemelut dalaman UMNO yang sedang melanda ketika ini tidak perlu diperhangatkan lagi sehingga ketahap yang tidak terkawal. Beliau menegaskan akan lakukan apa yang perlu untuk memastikan PAU berjalan lancar dengan hanya melakukan apa yang termaktub dalam Perlembagaan UMNO sahaja. Segala convention yang biasa diamalkan akan hanya melaga-lagakan pemimpin-pemimpin yang terlibat.

PS : Adakah ini bermakna Naib-Naib Presiden termasuk Timbalan Perdana Menteri juga tidak akan diberi slot ketika sesi Penggulungan ?

4 comments:

 1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

  ReplyDelete
  Replies
  1. pergh... dana ghaib 2.6 b... alah embah...

   Delete
  2. pergh... dana ghaib 2.6 b... alah embah...

   Delete
 2. Huh...dah jd mcm persidangan parti komunis lak....presiden ckp yg lain dengar dan patuh....hehe. ...amat bagus....bravo

  ReplyDelete