Google+ Followers

Tuesday, 22 January 2013

Anwar & Izzah raikan Ponggal Lembah Pantai

Venue : Taman Sentosa, Kg Medan, Selangor

Event : Sambutan Ponggal anjuran PKR Lembah Pantai

Date : 20/1/2013 @ 9.00 pm


 1/33
 2.
  3.
 4.
 5.
  6.
 7.
 8.
 9.
 10.




11.
 12.
 13.
 14.
 15.
 16.
17.
 18.
 19.
 20.
 21.
 22.
 23.
 24.
 25.
 26.
 27.
 28.
29.
 30.
31.
  32.
 33.



12 comments:

  1. Ini minah Jinggo ular dua kepala. kalau aku jumpa, aku akan hancurkan kepala minaq Jinggo ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa masalah ko ? kalau berhajat sila tinggal kan no talipon dan email address, senang nak buat appointment. No talipon aku 019-2781869. Ko bajet sendiri la. Tak usah kalau kalau lagi dah... selalu sangat ko ugut aku. Just pick the blardy phone and make that call....

      Delete
    2. Sabar bro dia saja nk provok nih. Jurukamera bebas pown x bebas drpd provokasi jugak. Hemm

      Delete
    3. Woi Minah JinGay, Ko ni suka sangat Anuar ke? Dlm blog ko ni penuh ngan cite pembangkang terutama AnuWar, ape hal? Cite tentang kerajaan Bn hapok pon xde, ko masih ade maruah nak cakap ko ni bebas. Ptuihhhhhhhhh........Mesti dah kene liwat oleh Anuar kot si bangsat Mianh JinGay.

      Aku tinggal dekat Kampung Bahru. Berani ko datang Khamis ini di petrol stesen Petronas sini. Tengok samada aku mamposkan engko x.........babi betul

      Delete
    4. Puiiiiiiii Nak bagi talipon suroh call, tapi dah call x berani nak jawab. Dah lah JinGAY, muka dah gemok cam babi, xkan perangai ko pon serupa babi jugak.

      Cakap je berani, macam le idola engko nuar GAY tua tu, cakap memang hebat tapi suroh sumpah x berani. Mampos je la MInah JinGAY.

      Delete
    5. itu lah bebas namanya .... harrrrrrk tuiiiih

      Delete
    6. Syabas bro Jinggo, mereka yang komen melalut tak tentu pasal itu, sebenarnya mat rempit dan pengemis politik jalanan serta kurap. Abaikan mereka, biarlah menyalak seperti anjing. Teruskan tugas anda, anda telah melaksanakannya dengan baik. Biarlah bebas tanpa berpihak kepada parti2 politik kerana negara ini milik kita bersama bukan milik barua@macai UMNO.

      Delete
  2. Releks bro. Hanya bangsat dan penakot saja yang buat ugutan sebagai ANON. Kalau jantan intro diri la. DAYUS. Jangan layan anak haram jenis ini. Teruskan apa yg bro buat seperti sekarang.

    -jihadis, permatang-

    ReplyDelete
  3. Let the pictures tell the truth......teruskan bro jinggo

    ReplyDelete
  4. Picture sekarang boleh ubah perut buncit jadi kempis.Apa punya samdol.

    Sampai atas bumbung Stadium Merdeka pun ada orang. Agak2lah picture nak tell the truth pun.

    Besi mana boleh jadi saksi. kata Hadi. Picture tu jugak tunjuk Abang Non terkija2 macam beruk tua kemaruk undi.

    Setakat tulah pemimpin PR boleh buat untuk rakyat. Jengli,jengli...

    ReplyDelete
  5. hahaha... sebenar dia tgh sibuk nak salahkan org..
    tu pasal takde point ajak gaduh tu.. puihhhhhhhh

    ReplyDelete
  6. Teruskan tugas anda bro Jinggo. Anda telah melakukan kerja dengan baik. Anda adalah seorang demokrat, tidak berpihak kepada mana2 parti politik. Mereka yang menguntuk anda sebenarnya berfikiran jumud, tiada maruah dan otak mereka beku tahap sabun, sebab banyak kali makan rasuah@kurap. Wish u gud luck & semoga Tuhan melindungi anda.

    ReplyDelete