Saturday 28 July 2012

Iftar - bloggers dan wakil media

Venue : Restoran Puti Bungsu Batam, Jalan Yap Kwan Seng, Kuala Lumpur

Event : Iftar Ramadhan bersama kenalan media dan pengamal media sosial 

Date : 27/7/2012 @ 7.00 pm


Majlis petang ini lain daripada lain. Kehadiran hampir 100 orang terdiri dari pelbagai jenis pengamal media sosial dan wakil media, 'spies' dan 'counter-insurgencies individuals'. Rocky-Bru menarik diri pada saat akhir kerana sangkut dalam jam. Blogger Big Dog yang amat jarang bersama majlis dengan kumpulan sebegini turut hadir. Tahun lepas kumpulan yang hadir tidak lah seramai ini...Baca seterusnya untuk mengetahui kejutan pada majlis ini.... 

1.
2.
3. Kejutan bagai renjatan elektrik apabila Sdr Azmi blogger APA Media Team yang telah mengumumkan keluar dari kumpulan bloggers UMB telah menerima jemputan dari Tun Faisal, Pengerusi UMB sendiri untuk bersama sama di majlis ini... bersempena Ramadhan ini satu langkah yang baik.. 
4.
5.
6.
7. Wakil AgendaDaily dan Astro Awani
8.
9.
10. Armand seperti biasa tersengih cari perhatian ...LOL
11. Bersama Azmy the rebel...
12.
13. Semua hadirin memberi tumpuan kepada ucapan ringkas oleh Tun Faisal..
14.
15. Armand berjaya menarik perhatian  krew Astro Awani untuk menemuramah beliau...hehe  


6 comments:

 1. tq kerana turut serta. Komen yang terakhir tentang armand memang terbaeek ha ha ha. Mohon kebenaran guna gambar di blog saya ya, tq :)

  ReplyDelete
 2. bro, papagomo dan parpukari tak dijemput ke? bukan ke mereka antara yang terhebat dan terlucah masakini? lagi satu, bukan ke APA tu yang kena tumbuk dengan papagomo?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anon 20:36 : samada Papagomo dan Parpukari dijemput atau tidak saya tak pasti. Itu penganjur punya urusan. Kalau ikutan lapuran dan artikel dalam blog memang APA individu yang kena belasah dengan Gomo... itu saja yang saya tau.. yang lain kalau nak tau boleh Google sendiri lah ye..

   Delete