Monday 30 July 2012

Kalau ada maruah Lajim harus lepas jawatan kabinet.

Venue : Kelab Sultan Sulaiman, Kg Baru, Kuala Lumpur

Event : Iftar Perkasa

Date : 29/7/2012 @ 7.00 pm


Sebagai sebuah negara demokrasi, Lajim Ukin berhak membuat pilihan hala tuju politik beliau. Dengan alasan demokrasi jugalah, Lajim harus melepaskan jawatan kabinet beliau kerana beliau tidak lagi sehaluan dengan Perdana Menteri, Najib Razak. Jawatan beliau ada lah atas lantikan oleh Perdana Menteri. Sebagai ahli politik lama yang seharusnya mempunyai maruah yang boleh dicontohi oleh penyokong beliau, Lajim perlu mengambil kira pandangan pandangan seperti yang dilontarkan oleh Zulkifli Noordin. Ikuti rakaman sidang media beliau...3 comments:

  1. Otak lu ler Zul Kulim... lu ckp soal demokrasi..gentleman mangkuk lu... lu sendiri mcm sial... lu patut letak jawatan kulim bandar baru..org pilih lu jd parlimen sbb lu PKR.. bukan sbb lu Zul Nordin.. mcm sial lah lu ckp.. dulu ckp lain..skrg lain.. menyampah la gua dgn mamat x der org nk kawan masa kat U ni.. jinggo kalau bab perkasa n TIBAI.. minat sungguh.. Bias lah lu ni jinggo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. too bad ini saja peluang untuk aku rakam bahan malam tadi... mana pergi nya ceramah pakatan pembangkang sejak bulan Ramadhan ini... kalau ada bagitau le, boleh aku rakam dan buat paparan di blog ini...

      Delete