Sunday 25 August 2013

Najib mahu fokus Indeks Kesejahteraan Rakyat untuk rakyat

Lokasi : Masjid Al-Najihin, Bandar Tun Razak, Cheras, Selangor

Acara : Majlis Kongsi Raya bersama Dato' Hj Ahmad Maslan anjuran kariah masjid bersama NGO Muslim

Tarikh : 25/8/2013


Ahmad Maslan menjelaskan mengenai Indeks Kesejahteraan Rakyat yang diperkenalkan oleh Perdana Menteri Najib Razak. Indeks tersebut diperkenalkan bagi membantu tumpuan kerajaan keatas kumpulan sasar yang memerlukan bantuan dan keprihatinan khusus..

1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 1011
 12
 13
 14
 15
 16
 17
 18
 19


3 comments:

 1. Terimakasih Minaq Jinggo - memang tak jemu tengok gambar Hari Raya pemimpin Islam/Melayu/UMNO bersama rakyat! YB Datuk Hj. Ahmad bin Hj. Maslan, adalah contoh pemimpin Islam/Melayu/UMNO yg. MEMBANGGAKAN, yg. asalnya anak miskin dari kpg., yg. kini jadi TM! Inilah JASA UMNO pada agama dan anak bangsa!

  Lihat di http://www.ahmadmaslan.com/p/biodata-yb-datuk-hj-ahmad-maslan.html:

  Ayah Hj Maslan (arwah) & Ibu Hajah Aminah adalah penoreh getah yg miskin pada ketika muda hingga umur mereka 50an di kampung yang daif tiada bekalan letrik, air paip, jalan raya & tiada telefon sehinggalah tahun 1996.....

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

  ReplyDelete
 2. Hoi Zaharin (pic 12) ko terhegeh hegeh menyemak kat majlis tu buat apa ha? Bangsat kaki pau macam ko pun orang jemput lagi ke?

  ReplyDelete
 3. Jangan lah di usik dan disakat si Zahrin tuh. Dia dah tak releven lagi dah.

  ReplyDelete