Sunday 22 September 2013

Shahrizat tekad perjuangkan wanita

Lokasi : Tingkat 5, Pusat Dagangan Putra, Kuala Lumpur


Tarikh : 21/9/2013  8.00-5.00 pm3 comments:

  1. Cuma yg aku nak pesankan kpd Wanita Umno, kena fikir 2 kali, sebelum memilih Sharizat jalil kali ini, isu NFC, walaupun kes ini dlm perbicaraan, cukup sukar ditepis pd kempen PRU13 yang lalu, kita perlu ingat, selagi Sharizat masih ada, pd PRU14 nanti, isu ini akan berterusan, kecuali lah beliau berundur atau ditewaskan, pemimpin datang dan pergi, dah ada 2 lagi menawar diri, pilihlah mereka, tunjukan jalan keluar kpd Sharizat, hanya tindakan itu Wanita Umno akan lebih dihormati dari kawan & lawan, seorang pemimpin tidak sepatutnya dari kalangan orang yg bermasaalah, lebih lagi membabit ratusan juta, wang rakyat, walaupun suaminya yg terlibat dgn isu itu, kalau tidak kerana Sharizat Ketua Wanita Umno, masakan pinjaman itu dapat dimiliki olih keluarganya, menang kes dimahkamah atau tidak, Sharizat & keluarganya, patut bertanggung jawab, menggunakan kedudukan untuk mendapatkan sesuatu.

    ReplyDelete
  2. Cuma yg aku nak pesankan kpd Wanita Umno, kena fikir 2 kali, sebelum memilih Sharizat jalil kali ini, isu NFC, walaupun kes ini dlm perbicaraan, cukup sukar ditepis pd kempen PRU13 yang lalu, kita perlu ingat, selagi Sharizat masih ada, pd PRU14 nanti, isu ini akan berterusan, kecuali lah beliau berundur atau ditewaskan, pemimpin datang dan pergi, dah ada 2 lagi menawar diri, pilihlah mereka, tunjukan jalan keluar kpd Sharizat, hanya tindakan itu Wanita Umno akan lebih dihormati dari kawan & lawan, seorang pemimpin tidak sepatutnya dari kalangan orang yg bermasaalah, lebih lagi membabit ratusan juta, wang rakyat, walaupun suaminya yg terlibat dgn isu itu, kalau tidak kerana Sharizat Ketua Wanita Umno, masakan pinjaman itu dapat dimiliki olih keluarganya, menang kes dimahkamah atau tidak, Sharizat & keluarganya, patut bertanggung jawab, menggunakan kedudukan untuk mendapatkan sesuatu.

    ReplyDelete
  3. Pada pandangan saya errrr.. samolah seperti pandangan diatas.. kak ejat join korporat yo lah join Tan Sri Mokhtar Bokhari.. layak dah tu cumo jutawan lombu laa..

    ReplyDelete