Wednesday, 26 February 2014

Mike Tyson mewakili PAS kempen untuk Anwar ?

Lokasi : KK Hotel, Kajang, Selangor

Acara : Sepetang bersama DS Anwar Ibrahim anjuran ABIM

Tarikh : 22/2/2014  @ 3.30 pmDengan perkembangan terbaru Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang diperintahkan membayar ganti rugi RM2 juta kepada calon PKR Dewan Undangan Negeri (DUN) Bukit Besi, Mohd Shamsul Mat Amin, berhubung kes saman fitnah, sukar dijangkakan reaksi jentera PAS dalam memberi sokongan kepada kempen Anwar di Kajang.

Namun individu yang telah menjadi ahli PAS, Tan Sri Muhammad bin Muhammad Taib, mantan MB Selangor telah pun memberi aku janji akan turun berkempen untuk memastikan kejayaan besar Anwar Ibrahim dalam PRK N25 Kajang akan datang. Ikuti ucapan beliau dalam majlis perjumpaan bersama Anwar Ibrahim hujung minggu yang lalu.


FACEBOOK ENTRY
4 comments:

 1. Sedihnya Mike Tyson juga akan tersungkur dalam gelanggang. Dia terlupa atau buat buat lupa , sebagai MB Selangor sewaktu bersama BN , mengaut kekayaan berganda hingga terlupa dan tidak tahu berbahasa inggeris bila ditahan kerana membawa 'wang' dan ditangkap di negara Australia. Walaupun tidak didapati bersalah, moral nya menunjukkan pemimpin seperti ini 'lupa'

  ReplyDelete
 2. PAS... satu parti bertopengkan agama yg hanya tahu menyalahkan orang lain kecuali diri mereka sendiri..Allah dah tunjuk dgn jelas betapa teruknya PAS..dan semestinya ahli ahli nya...contoh yg nyata.. Presiden PAS disaman oleh ahli PKR dimana dakwaan tersebut boleh sahaja digugurkan dgn campurtangan pimpinan PKR atas nama pakatan..tapi PKR biarkan..dan ahli PAS pada masa sama tetap sokong PKR/Pakatan. .....terserlah kebodohan... anda masih harapkan pakatan sebegini?

  ReplyDelete
 3. Mike Tyson ni dah nyanyok..orang tua kutuk tak sedar diri..

  ReplyDelete
 4. Tan Sri Muhhamad ini sedang mencari platform baru. Whatever he do, semasa dia MB, Shah Alam adalah Bandar Melayu. UsahaTan Sri dan Tun Dr Mahathir. Good luck Tan Sri. Harap harap tak kena jual dek Pakatan Rakyat.

  ReplyDelete