Tuesday 13 January 2015

Pegawai Khas KJ bertindak liar dan biadap terhadap Ketua Wira Perkasa Lenggong

Lokasi : Kelab Sultan Sulaiman, Kuala Lumpur

Acara : Sidang media khas oleh Presiden Perkasa

Tarikh : 10/1/2015


KENYATAAN KETUA WIRA PERKASA MALAYSIA

KAMI WIRA PERKASA MALAYSIA INGIN MENYATAKAN RASA KESAL DENGAN TINDAKAN BIADAP YANG MELAMPAU DARI  PEGAWAI KHAS MENTERI BELIA DAN SUKAN YB KHARI JAMALUDIN JUGA MERANGKAP KETUA PEMUDA UMNO LENGGONG IRUAN ZULKIFLI BIN MOHAMAD YANG TELAH MEMUKUL KETUA WIRA PERKASA PARLIMEN LENGGONG SAUDARA SAAD BIN ABD RAHMAN. 

KEJADIAN ITU TELAH MENGAKIBATKAN BELIAU MENGALAMI KECEDERAAN DIBAHAGIAN MUKA.

DIFAHAMKAN TINDAKAN LIAR DAN TIDAK BERTAMADUN ITU BERLAKU BERPUNCA DARI SALAH FAHAM KECIL SAHAJA. SAYA INGIN BERTANYA MENGAPA SAMPAI PERLU MENGANGKAT TANGAN KE MUKA BANGSA SENDIRI..?? 

SEBAGAI SEORANG PEGAWAI KHAS JUGA KETUA PEMUDA UMNO LENGGONG MANA PERGI KREDIBELITI DAN INTEGRITI NYA?? JIKA TIDAK SUKA DENGAN WIRA PERKASA SEKALIPUN TIDAK PERLULAH MEMBUAT TINDAKAN SEDEMIKIAN. 

ADAKAH DIA MERASAKAN DENGAN ADANYA JAWATAN TERSEBUT BELIAU BOLEH BERTINDAK SESUKA HATI?!

SAUDARA SAAD TELAH MEMBUAT LAPORAN POLIS TENTANG KEJADIAN INI. SAYA AMAT BERHARAP PIHAK POLIS LAKUKAN SIASATAN DAN AMBIL TINDAKAN TEGAS DENGAN SEGERA. 

DIHARAP JUGA JANGAN ADA TANGAN LUAR YANG BERANI MENCAMPURI URUSAN & SIASATAN KES INI. KAMI YAKIN PIHAK POLIS SENTIASA MENJALANKAN TUGAS DENGAN PENUH INTEGRITI.

JUGA DISINI SAYA INGIN BERTANYA APAKAH INDIVIDU SEPERTI INI YANG KITA HARAPKAN UNTUK MENJAGA KEHARMONIAN DAN PERPADUAN DALAM KALANGAN ORANG MELAYU..??INGAT ORANG MELAYU PENUH DENGAN ADAB DAN ADAT. MALULAH PADA BANGSA LAIN YANG MELIHAT KEJADIAN SEPERTI INI BERLAKU. SAYA JUGA BERHARAP BELIAU JUGA DIAMBIL TINDAKAN OLEH MAJIKANNYA DAN LEMBAGA DISIPLIN UMNO SILA AMBIL PERHATIAN PENUH. JANGAN SIMPAN ORANG2 SEPERTI INI YANG BAKAL MEROSAKKAN KEHARMONIAN DAN PERPADUAN ORANG MELAYU. 

JIKA INDIVIDU SEPERTI INI MASIH BERLELUASA MAKA JANGAN IMPI KAN PENYATUAN DIKALANGAN ORANG MELAYU. SEBAGAI KETUA WIRA MALAYSIA SAYA BERTEGAS UNTUK MEMBELA NASIB ANAK BUAH SAYA INI DAN PIHAK KAMI AKAN MENYIAPKAN PEGUAM TENTANG PERKARA INI.

KETUA WIRA PERKASA MALAYSIA

IRWAN FAHMI IDERIS
Ibrahim Ali harap tiada campur tangan politik dan cover-up dalam siasatan Polis3 comments:

 1. Mgkn budak tu ingat...
  Dia tinggi.. kulit gelap mcm KJ kot
  Hahaha
  Idaman seMalaya
  Terutama kaki terima duit rasuah dlm Pemuda Umno !!

  ReplyDelete
 2. duduk la kat lenggong ... nanti tau la perangai orang kat sana
  walaupun cuma segelintir... tapi kesannya cukup buruk buat seluruh warga Perak !

  ReplyDelete
 3. Semoga ALLAH SWT melindungi KETUA WIRA PERKASA PARLIMEN LENGGONG, SAUDARA SAAD BIN ABD RAHMAN kita. Dasar si GANGSTER KPU-BANGSAT tu!

  Gantikan segera pimpinan TERATAS PEMUDA UMNO dgn. pemimpin muda yg. benar-benar SOLEH, BERIMAN, JUJUR, TEGAS dan BERANI mempertahankan ISLAM/umatnya, terutama yg. MISKIN dan TERTINDAS di bumi sendiri!

  Si LIBERAL Islam/Melayu-PENJILAT MUSUH ISLAM/umatnya harus diNYAHkan dari UMNO - utk. menyelamatkan NEGARA ISLAM kita ini serta umatnya, dan juga TANAH RIZAB MELAYU, pusaka nenek moyang berzaman kita!

  Nek Tempoyak.

  ReplyDelete