Friday, 10 July 2015

Iftar bersama Perdana Menteri @ Program Nur Ramadhan

Lokasi : Masjid Salahuddin Al-Ayyubi, Taman Melati, Kuala Lumpur

Acara : Program Nur Ramadhan 2015 WP Peringkat Parlimen Wangsa Maju

Tarikh : 9/7/2015
1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
11
 12
 13
 14
 15
 16
 17
 18
19
20
 21
 22
 23
 24
 25
  26
 27
28
 29
 30
 31
 32
 33


4 comments:

 1. BANGSA BUMIPUTERA Islam/Melayu mesti BERSATU, utk. MENENTANG habis-habisan puak PENDATANG PENGGANAS-PENGGANAS KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRHOMO-EJEN Barat/ZIONIS-PEROMPAK/PENJENAYAH- no 1 - yg. begitu galak tak habis-habis nak MENJATUHkan IMDB, ISLAM; NEGARA ISLAM pusaka nenek moyang berzaman kita ini, HAK dan IDENTITI Bumiputera Islam/Melayu kita dan YAB PM Islam/Melayu, DS Mohd. Najib kita serta LEGASI-amat-GEMILANG Ayahanda beliau, iaitu BAPA KEMERDEKAAN/BAPA PEMBANGUNAN BUMIPUTERA-no-1, Allahyarham YAB PM Tun Abdul Razak Hussein TERCINTA kita!!

  PENGGANAS-PENGGANAS ANTI-BUMIPUTERA Islam/Melayu ini yg. KELENTONG psl. IMDB ni, termasuk puak PENGGANAS PEMISAH Sabah/Sarawak - adalah si KULI-Barat/NATO-ISrael/Zionis, yang memang nak MEMISAHkan Sabah/Sarawak yg- kaya minyak/gas, dari Malaysia dan diGABUNGkan dgn. SingaPORK-pusat-CIA-MI6/Mossad/NATO di Asia Tenggara!

  Nek Tempoyak.

  ReplyDelete
 2. HIDUP NAJIB..ALLAHU AKBAR.

  ReplyDelete
 3. Dari krisis PENGGANAS-PENGGANAS luar dan dalaman yg. BERGABUNG untuk MENSABOTAJ IMDB serta kepimipinan YAB PM Islam/Melayu kita ini, sepatutnya UMNO serta semua BUMIPUTERA Islam/Melayu perlu sedar betapa BAHAYAnya perjanjian TPPA-LIBERAL-amat KEPARAT, yg. sememangnya diKUASAI si rejim-rejim PENGGANAS Barat/NATO-ISrael/Zionis serta KULI-KULI depa dari puak PENDATANG PENGGANAS-PENGGANAS KAPIRDAJAL SingaPORK -DAPBANGKAI/PKRHOMO-EJEN Barat/ZIONIS-PEROMPAK/PENJENAYAH-no 1!

  Sila lihat BAHAYA BESAR dari TPPA buat ISLAM/umatnya, NEGARA ISLAM kita ini serta HAK dan IDENTITI Bumiputera terutamanya Bumiputera Islam/Melayu – di http://www.ismaweb.net/2015/07/pembela-lancar-kempen-rakyat-bersatu-tolak-tppa/ dan tolong tandatangan menentang TPA ini di http://www.janganjualnegara.com/bantah/petition !

  Nek Tempoyak.

  ReplyDelete
 4. Najib wajib berhenti, cukup2lah dengan apa yg terjadi dengan segala bala dan malapetaka yg terjadi keatas rakyat san negara malaysia ini.

  Apa hebatnya Najib ini? Tidak adakah pemimpin yg lebih layak mengganti beliau? Kenapa harus kita pertahankan pemimpin yg tercemar?

  Bukankah apabila Najib berhenti negara akan kembali seperti sediakala? Jika diadakan pungutan pendapat Najib sudah tidak popular, jika diadakan PRU sudah pasti UMNO dan BN bungkus!

  Tidak terfikirkah chai2 ahjibgor bahawa jika Najib berundur, mereka pasti akan dapat masterji yang baru?

  Berhenti, berundurlah Najib sebagai PM!

  ReplyDelete