Wednesday 8 July 2015

Iftar media bersama YDP Perkasa Selangor

Lokasi : Teh Tarik Place, Seksyen 13, Shah Alam

Acara : Iftar media bersama YDP Perkasa Selangor

Tarikh : 6/7/2015


YDP Perkasa Selangor, Sdr Abu Bakar Yahya bersama isteri adalah pemegang franchise Tek Tarik Place di seksyen 13 Shah Alam. Isteri beliau Kak June juga adalah pemilik perniagaan  kosmetik berjenama De Wajah 

Hari ini Abu Bakar menjemput kenalan media di Shah Alam dan dari  Kuala Lumpur untuk berbuka puasa di restoran beliau. Makanan enak-enak belaka dan harga berpatutan . Yang saya dah cuba ialah nasi kerabu dan mertabak kambing. Terbaik.. 


1
Abu Bakar Yahya di sebelah kanan sekali
 2
 3
 4
 5
10 balang Tart Nenas DiRaja keluaran Aby Talk, perniagaan yang diusahakan oleh anak perempuan Sdr Abu Bakar.
Harga sebalang ialah RM25. 10 balang ini cukup lah untuk saya sekeluarga dan agihan kerumah keluarga terdekat nanti.


1 comment:

 1. TANGKAP cepat ejen-ejen DALAMAN dari puak PENDATANG PENGGANAS-PENGGANAS KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRHOMO-EJEN Barat/ZIONIS-PEROMPAK/PENJENAYAH- no 1 tu!!

  Dan apa hal si PENGGANAS gong eng-DAPBANGKAI tu pikiaq dia lebih BERKUASA dari DYMM YDPA sbg. KETUA AGAMA/NEGARA/ATM, serta K’jaan persekutuan termasuk YAB PM dan KDN/PDRM - sampai nak sewenangnya MEMBEKUkan aset 1MDB?!

  Ini disyaki memang strategi KEPARAT puak PENDATANG PENGGANAS-PENGGANAS KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRHOMO-EJEN Barat/ZIONIS-PEROMPAK/PENJENAYAH- no 1 ni nak MENGHALANG mana-mana ajensi persekutuan beli tanah IMDB tu yang mahu menjaga KEPENTINGAN, TANAH dan HAK Bumiputera di sana, yang memang makin TERHAKIS! Maka aku syak, inilah antara sebab UTAMA kenapa depa beriya nak MENJATUHkan IMDB dan YAB PM Islam/Melayu kita!

  Kita sepatutnya JANGAN asyik DEFENSIF - tetapi pemimpin-pemimpin Islam/Melayu juga mesti asyik SERANG ("ATTACK")! Itulah strategi perang memanjang Barat/Zionis dan EJEN-EJEN depa dari puak si PENGGANAS ANTI-ISLAM/Melayu dari puaka PENGGANAS-PENGGANAS KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRHOMO, sampaikan Dunia Islam yg. amat kaya minyak/gas- Thorium/Uranium (utk. pembuatan senjata NUKLEAR) boleh diJAJAH sewenangnya!

  Nek Tempoyak.

  ReplyDelete