Saturday, 28 November 2015

#umnorebels pilih tema - "PERJUANGAN MENDEMOKRASIKAN UMNO"

Lokasi : Kinrara Golf Resort

Acara : Sidang media Gabungan Ketua Cawangan Malaysia (GKCM)

Tarikh : 27/11/2015
Video 1 : Bacaan doa mohon petunjuk dan hidayah buat pemimpin UMNO /NegaraVideo 2 : Kenyataan media penuh


Video 3 : Sesi soal jawab - Full & uncensored
1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9


3 comments:

 1. Najib patut belajar dari ketua cawangan bagaimana nak buat press conference dua hala dan bersoal jawab dengan wartawan.

  Disarankan nan mansor panh. satu perhimpunan besar besaran semua ketua cawangan seluruh malaysia menyatakan sokongan sepenuhnya kepada Najib.

  Jangan lupa sediakan bas persiaran hawa dingin, makan cukup pakai dan wangsaku.

  Nan patut buat kerja dan pertahankan boss habis habisan.

  Zahid Hamidi harus tangkap segera dalang yang sudah dikenalpasti...

  ReplyDelete
  Replies
  1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

   Delete
 2. salam.
  najib tak payahlah takut akan bayang bayang sendiri. sendiri yang buat khianat, sendiri tanggunglah. tiada siapa yang suka akan perbuatan salah laku mana mana pemimpin pun. tak ada komplot yang ingin menjatuhkannya, tetapi dirinya sendiri yang menjatuhkan dirinya sendiri dengan perbuatan yang tidak bertanggungjawab dan menekan hidup rakyat. najib tidak lagi perlu memegang jawatan perdana menteri. sudah tiba masa dia berundur dan memberi laluan kepada tan sri muhyiddin yassin utk menjadi presiden umno dan perdana menteri malaysia yang ke 7. terima kasih.

  ReplyDelete