Wednesday 2 December 2015

Pemaju perguna Ahli Parlimen untuk bantah projek perumahan DBKL

Lokasi : Hotel Istana, Kuala Lumpur

Acara : Majlis Perasmian Konvensyen Kebangsaan
KESEJAHTERAAN SOSIAL KOMUNITI BANDAR  :
KE ARAH PENGUKUHAN AGENDA BERPAKSIKAN RAKYATAda pemaju perumahan menjadi dalang yang mempergunakan Ahli Parlimen untuk bantah projek perumahan yang dijual pada harga yang rendah demi rakyat.
5 comments:

 1. Dia ni cakap pasai projek perumahan kat Datuk Keramat ke?

  Tembak secara rambang; cakaplah terang2 supaya semua orang paham sapa yang buat salah.

  Punai betoi bengkok ni.

  ReplyDelete
 2. Bukan DBKL telus... DBKL too loose

  ReplyDelete
 3. Siapa ahli parlimen yang dipergunakan itu? Datuk Johari Abdul Ghani ke? Maka bila lagi Tengku Adnan nak heret Datuk Johari ke lembaga Disiplin UMNO? Tengku Adnan fitnah UMNO kata UMNO terima derma RM 2.63 bilion tetapi wang itu sebenarnya digunakan oleh Najib dan satu sen haram pun tak diserahkan kepada UMNO tak apa pula, tak adalah pula Lembaga Disiplin UMNO nak ambil tindakan, ahli-ahli Lembaga Disiplin UMNO pun dah kena sumbat dedak, kekenyangan hingga sanggup menyokong pengkhianat parti.

  Sedarlah semua.

  Salam perjuangan A Ba Ta,

  Ikhlas daripada,

  Abu Bakar

  ReplyDelete
 4. Tanah di keramat dan tunggu masa nak hancur berkecai ....tanah di jalan kolam ayer panas projek mega lagi dibangunkan tahan DBKL untk golongan mampu tengok saja dimangsakan....tanah karyaneka sebelah bangunan LTAT dah disita dengan papan iklan mega projek pangsapuri untuk golongan msmpu tangok akan jadi mangsa lagi...dibelakang pemaju terdapat vvip umno dari wilayah persekutuan yg konon nya memantau ahli umno...vvip ni sapa pulak yg nk pantau...?harap pagar pagar makan padi

  ReplyDelete
 5. Ku nan petualang agama bangsa dan parti... hanya perguna topeng pejuang dlm umno...

  ReplyDelete