Sunday 20 December 2015

Wira PERKASA tidak mahu jadi barua UMNO pada PRU14

Lokasi : Kelab Sultan Sulaiman, Kg Baru, Kuala Lumpur

Acara : Persidangan Khas Tahunan Wira PERKASA Malaysia

Tarikh : 19/12/2015


Video 1 - Wira PERKASA membuat pendirian untuk tidak menyokong calon BN secara otomatik seperti PRU-PRU yang lalu dan mengambil ketetapan untuk 'tunggu dan lihat' perkembangan mutakhir. Wira PERKASA merasakan sokongan mereka dan orang Melayu amnya telah di khianati kerajaan yang sedia ada dengan pengenalan cukai GST dan kini TPPA pula.  
Video 2 - Wakil Wira PERKASA Perak, Mubin Salleh mendesak Najib berundur segera kerana telah mengkhianati dan memalukan orang Melayu dengan pelbagai skandal . Wira PERKASA juga tidak mahu lagi jadi barua kepada pemimpin UMNO pada PRU14 akan dating
1
 2
 3
 4
Tuan Syed Osman Syed Mansor, Naib Presiden PERKASA
 5
 6
 7
Sdr Irwan Fahmi Ideris, Ketua Wira PERKASA Malaysia
 8
 9
 10

11
 12
 13
Sdr Zahmi Zainal, Wilayah Persekutuan
 14
 16
Sdr Mohd Yaakob, Pulau Pinang
 17
 18
 19
Sdr Mubin Salleh, Perak
 20
 21
 22
 23
Group foto - Barisan EXCO Wira PERKASA Malaysia
 24
 25
 26
26


1 comment:

 1. YIP KUM FOOK ini memaksa sami Buddha keluar dari kuil dan mengunci pintu gerbang Kuil, kemudian beliau pun menelefon polis untuk menangkap sami di dalam kuil dan beliau memanggil samsengnya untuk datang mengganggu sami itu juga.

  Sekarang ramai yang tahu tentang YIP KUM FOOK dan apa yang dia buat sebelum ini, banyak dia menipu di kawasan Kepong, dia akan menderita tanpa henti dalam hidupnya, dan apabila dia mati, generasi keluarganya akan meneruskan karma buruknya.

  YIP KUM FOOK seorang peguam tetapi perwatakan dan sikapnya tidak seperti peguam kerana dia boleh menipu pelbagai orang dan melakukan perkara yang tidak baik tanpa memalukan orang, semua orang tahu anda bukan pelajar undang-undang, anda membayar wang untuk mendapatkan sijil jika anda seorang. peguam yang benar anda perlu memahami undang-undang

  Apabila kami mengenali beliau di Taman Ehsan pada tahun 1989, masa itu kami membuka rasmi SAMNAK SAMBODHI dan beliau merupakan pengerusi MCA di Taman Daya, Kepong, dan juga perniagaan sebagai kedai perabot, beliau bukanlah pengasas SAMNAK SAMBODHI dan juga dia bukan ahli jawatankuasa SAMNAK SAMBODHI, juga dia bukan peguam pada masa itu

  Kini kehidupan dramanya akan terbuka untuk diketahui umum, dia tidak akan menutup apa yang dia lakukan sebelum ini, dalam satu hari ia akan membuka semua.. pada masa itu, dia akan menderita dan bergetar seumur hidup.

  Lain kali dia mesti menjawab penganut Buddha kerana penganut Buddha akan bertanya soalan ke mana hilangnya wang Kaabah, Cik Lim dilantik menjadi presiden KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI, Taman Desa Jaya, Kepong, Kuala Lumpur.

  Kongsi oleh Ah Thong, Taman Ehsan

  ReplyDelete