Tuesday, 1 December 2015

Hamidah digugurkan kerana dia pemimpin hebat - Tok Him

Lokasi : Ibupejabat PERKASA, Kuala Lumpur

Acara : Sidang media Presiden PERKASA, Dato' Ibrahim Ali

Tarikh : 25/11/2015


Berani melawan arus demi kebenaran menyebabkan Dato' Hamidah Osman dipecat dari UMNO. Beliau sepatutnya rasa bangga kerana tindakkan diambil keatas beliau kerana beliau memperjuangkan sesuatu yang beliau rasa benar.4 comments:

 1. Hebat apalah sangat. Zaman Pidah jadi menyeri dah berlalu. Sebab itulah jadi meroyan sana-sini. Orang lain pun nak cari rezeki juga.

  ReplyDelete
  Replies
  1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

   Delete
 2. salam encik jinggo.
  ada orang terdekat saya ketua wanita umno lah kan. sedang pergi kenegara jiran utk berjalan jalan dan dia baru sahaja berjalan jalan di vietnam. bukan apa, nak terus kecam dia nanti dia kata saya dengki. memang lah saya dengki sebab mana datang duit utk berjalan itu. nak kata dia ada bisnes, tak ada sangat untungnya. maaf lah, saya terpaksa memberitahu anda tentang perkara ini. walaupun ianya hanya nampak kecil, tapi kita sendiri tahu betapa orang orang dulu yang menjadi ketua umno, tak mendapat apa apa habuan cuma perjuangan utkk memastikan agama Allah tertegak dengan megah, bangsa melayu maju dalam memacu ekonomi mandiri dan utk tanahair tercinta. sekarang ni, kalau jadi ketua umno , maka dapatlah habuan haji, pergi melancong. dah kes teruk ni. mana datang duit duit itu? alangkah elok jika kita berniaga, berniaga elok elok, kerja buat elok elok. barulah di akhirat nanti tak sesak nafas kepala lutut nak jawab soalan dari Allah. terima kasih.

  ReplyDelete
 3. ketua umnoo sekarang ni jangan cakap banyak kalau banyak cakap nnti kena buang.kena gantung la.......bukan apa puan marina diaorang bukannya nak berjuang taaaapi nak cari maaakaaaan

  ReplyDelete