Friday 15 October 2021

SKIDOO satu lagi pilihan buat warga kota untuk mendapatkan perkhidmatan penghantaran makanan dan barangan

Acara : Pelancaran rasmi perkhidmatan penghantaran SKIDOO

Lokasi : Pusat latihan Ahli Parlimen Lembah Pantai, Lembah Pantai, KL

Tarikh : 15/10/2021


Videon 1 - Ucapan oleh Ahli Parlimen Lembah Pantai, Ahmad Fahmi Fadzil, penerangan mengenai operasi oleh CFO SKIDOO, Noor Habiba, gimik oleh CEO  SKIDOO, Asokan Raveindaran dan gimik pelepasan dan pelancaran kenderaan penghantaran SKIDOO oleh Ahmad Fahmi.


_________________________________________________________________________________________________________

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13


1 comment:

 1. YIP KUM FOOK ini memaksa sami Buddha keluar dari kuil dan mengunci pintu gerbang Kuil, kemudian beliau pun menelefon polis untuk menangkap sami di dalam kuil dan beliau memanggil samsengnya untuk datang mengganggu sami itu juga.

  Sekarang ramai yang tahu tentang YIP KUM FOOK dan apa yang dia buat sebelum ini, banyak dia menipu di kawasan Kepong, dia akan menderita tanpa henti dalam hidupnya, dan apabila dia mati, generasi keluarganya akan meneruskan karma buruknya.

  YIP KUM FOOK seorang peguam tetapi perwatakan dan sikapnya tidak seperti peguam kerana dia boleh menipu pelbagai orang dan melakukan perkara yang tidak baik tanpa memalukan orang, semua orang tahu anda bukan pelajar undang-undang, anda membayar wang untuk mendapatkan sijil jika anda seorang. peguam yang benar anda perlu memahami undang-undang

  Apabila kami mengenali beliau di Taman Ehsan pada tahun 1989, masa itu kami membuka rasmi SAMNAK SAMBODHI dan beliau merupakan pengerusi MCA di Taman Daya, Kepong, dan juga perniagaan sebagai kedai perabot, beliau bukanlah pengasas SAMNAK SAMBODHI dan juga dia bukan ahli jawatankuasa SAMNAK SAMBODHI, juga dia bukan peguam pada masa itu

  Kini kehidupan dramanya akan terbuka untuk diketahui umum, dia tidak akan menutup apa yang dia lakukan sebelum ini, dalam satu hari ia akan membuka semua.. pada masa itu, dia akan menderita dan bergetar seumur hidup.

  Lain kali dia mesti menjawab penganut Buddha kerana penganut Buddha akan bertanya soalan ke mana hilangnya wang Kaabah, Cik Lim dilantik menjadi presiden KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI, Taman Desa Jaya, Kepong, Kuala Lumpur.

  Kongsi oleh Ah Thong, Taman Ehsan

  ReplyDelete