Google+ Followers

Monday, 5 August 2013

Rayuan kes liwat Anwar suatu wayang - YuktesPendedahan Yuktes melalui e-mail bertarikh 2/8/2013. Saya dedahkan bagi penilaian rakan rakan blogger dan para pembaca yang telah menjadi 'pakar' dalam kes liwat Anwar vs Saiful. Anda semua nilai lah sendiri... Bagi saya persoalan siapa itu Yuktes amat penting bagi memastikan kita semua tidak dipermainkan oleh 'yet another spinner'.. Namun setakat ini pihak Anwar tidak pula ambil endah untuk menafikan atau menyerang balas pendedahan yang dibuat setakat ini.


"Gay Malaysia dengan Gay Barat"

"emel ini menunjukkan perhubungan di antara seorang pemerhati antarabangsa dengan kita (team peguam Anwar),
kita dah lama tahu keputusan anwar akan bebas dan keputusan AG nak fail rayuan tapi bila dia orang fail, kita buat drama..
bukti drama :

Anwar”s lawyer Sankara Nair told The Malaysian Insider that he had not been informed by the prosecution on the filing of the appeal against Mohd Zabidin”s decision.

“I am not aware of this, we have not received anything so far, strange that it was done today, towards the end of the appeal period,” he said.

(The Malaysian Insider)
laporan pemerhati asing itu membuatkan warga asing dan badan2 lain seperti UN, IPU dan negara asing seperti Australia dan Kanada percaya Anwar dianiyai BN (** Bukti ditempelkan dibawah dalam bentuk email dari pemerhati tsbt kepada Sankara Nair)
permerhati ni member kita ;)
saya menyeru kementerian luar negara dan kementerian dalam negeri untuk memberi saya platform untuk menceritakan hal sebenar kepada badan2 tersebut"

...Yuktes..Yusof yang dimaksudkan dalam email diatas adalah bekas Peguam Cara Negara II, Datuk Mohd. Yusof Zainal Abiden.

P.S Betul ke surat layang di Permatang Pauh itu sebenarnya disebarkan oleh Anwar sendiri sebagai langkah mengalihkan pandangan rakyat Malaysia dari pendedahan yang dibuat oleh Yuktes??