Google+ Followers

Monday, 24 February 2014

Hikmah BR1M - Imam baling selipar pun sudah berubah

Lokasi : Sekolah Aminuddin Baki, Kg Pandan, Kuala Lumpur

Acara : Majlis Pelancaran Peringkat Nasioanl BR1M & i-BR1M

Tarikh : 22/2/2014KUALA LUMPUR 22 Feb. - Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) 2014 serta i-BR1M yang dilancarkan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini akan terus membawa kesejahteraan kepada kehidupan rakyat di negara ini.

Sikap prihatin kerajaan memastikan golongan yang memerlukan bantuan diberi perhatian sewajarnya terutama dengan menyediakan 'jaring' ketika kos sara hidup di negara ini kian meningkat harus dipuji.

Selain membuktikan slogan 'janji ditepati' bukan sekadar slogan semata-mata, kalangan pertubuhan bukan kerajaan (NGO) dan ahli akademik melihat pemberian BR1M dan i-BR1M itu memberi mesej yang jelas bahawa teras perjuangan Barisan Nasional (BN) adalah membela rakyat...

© Utusan Melayu (M) Bhd Bekas penjawat awam, Imam Hoslan Hussin (imam baling selipar) penyokong tegar PAS yang telah turut menyertai himpunan jalanan Bersih, Blackout dan  pelbagai demo setelah menjadi hukuman penjara setahun kerana menghina mahkamah, kini telah pun insaf dan bersyukur menerima BR1M. Setelah kembali daripada menghantar anak beliau mengaji di Yemen baru-baru ini, beliau telah di jemput  oleh Kementerian Dalam Negeri untuk menjadi Pakar Motivasi kepada banduan-banduan kes dadah dalam penjara. Kalau google kronologi cerita pasal imam selipar ini memang banyak.


1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
9
 10


11
 12
 13
 14
 15
 16
 17
 18
 19
 20
21
 22
 23
 24
 25
 26
 27  Bekas penjawat awam, Imam Hoslan Hussin (imam baling selipar) penyokong tegar PAS yang telah turut menyertai himpunan jalanan Bersih, Blackout dan  pelbagai demo setelah menjadi hukuman penjara setahun kerana menghina mahkamah, kini telah pun insaf dan bersyukur menerima BR1M. Setelah kembali daripada menghantar anak beliau mengaji di Yemen baru-baru ini, beliau telah di jemput  oleh Kementerian Dalam Negeri untuk menjadi Pakar Motivasi kepada banduan-banduan kes dadah dalam penjara. Kalau google kronologi cerita pasal imam selipar ini memang banyak.
 28 
 29
 30
 31
 32