Monday, 11 November 2013

PRK N.20 - Benarkah undi Cina telah kembali ke BN?

Loaksi : Markas BN Sg Limau, Yan Kedah

Acara : Menanti keputusan pengiraan undi

Tarikh : 4/11/2013  @ 7.00 pm


ADUN Gurun dari MCA, Dr Leong Yong Kong begitu yakin dengan tanda-tanda sokongan masyarakat Cina telah mula kembali ke BN dengan peningkatan jumlah undi masyarakat tersebut di PRK Sg Limau. Namun adakah peningkatan tersebut cukup untuk menyakinkan kepimpinan BN terutamanya dari UMNO ? Tiap-tiap kali PRK kelompok masyarakat Cina lah yang mendapat peruntukan terbesar dari kerajaan dan Sg Limau tidak terkecuali..

Ahli Parlimen Jerai, Jamil Khir bersama ADUN Gurun Dr Leong Yong Kong bersalaman selepas keputusan pengiraan undi diumumkan


3 comments:

 1. Undi kat situ berapa peratus aje dari keseluruhan undi kaum cina. Dan tidak pula mewakili semua kaum cina. Aku tetap yakin yang BILANGAN UNDI YANG KECIL itu sekadar untuk mengaburi mata kita semua. JANGAN MUDAH TERPEDAYA dengan UMPAN yang tak seberapa itu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jangan lah bercakap untuk memenangi hati DAPig......cina bijak main wayang.jangan tertipu kali kedua.nak sahih semak je peti undi,hehehe.

   Delete
 2. Semua pemimpin Cina berebut nak dapat credit. Jinggo, Dr Leong ni ke yang akan dilantik jadi exco Kedah tak lama lagi?

  ReplyDelete