Thursday 24 May 2012

Apa itu Assobiyah sebenarnya?


Venue : Padang Futsal, Kg Melaka, Bagan Tengkorak, Tg Karang, Selangor


Date : 19/5/2012 @ 9.30 pm

'Mencintai bangsa dan negara adalah separuh daripada iman. Nabi kita pun mencintai bangsa Quraisy dan Negara Arab...' - Ust Kamal Saidin..4 comments:

 1. Boleh baca tulisan Ustaz Uthman El-Muhammady:
  Gerakan Kebangsaan Malaysia Yang Tidak Bercanggah Dengan Konsep Asabiyyah
  di sini: http://muafakatmalaysia.com/2012/01/04/gerakan-kebangsaan-malaysia-yang-tidak-bercanggah-dengan-konsep-asabiyyah/

  ReplyDelete
 2. Boleh tonton penjelasan Asobiyyah positif oleh Ustaz Uthman El-Muhammady: http://youtu.be/92VwrBKtXDc

  ReplyDelete
 3. Terima kasih banyak2 AkarimOmar...semoga memberi menafaat dan kefahaman kepada semua pelayar blog ini...

  ReplyDelete
 4. Sila kongsi dan majukan kepada semua rakan-rakan

  Kami ingin memaklumkan kepada semua tentang YIP KUM FOOK, presiden KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI, Taman Desa Jaya, Kepong, YIP KUM FOOK tidak pernah memalukan orang ramai tentang beliau selalu berbohong, menipu, menghina ajaran Buddha, dll.

  Baru-baru ini ramai yang memperkatakan tentang perwatakannya, sebelum ini dia seorang pemandu lori yang menghantar perabot ke mana-mana, kemudian dia belajar kursus undang-undang di beberapa universiti tetapi kita tidak tahu dia belajar kursus atau tidak kerana dia tidak tahu undang-undang, dia menipu orang. dimana - mana. dan bagaimana peguam boleh menipu orang tanpa rasa takut pada undang-undang

  Harap semua orang harus mengambil berat tentang nama ini YIP KUM FOOK (PEGUAM ATAU MCA GOMBAK PENGERUSI DAN PRESIDEN KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI), juga perlu dikongsi dan dimajukan kepada semua. Jika tersilap langkah, anda akan kehilangan segala-galanya, lelaki atau YIP KUM FOOK ini sangat bahaya dan anaknya (YIP JIUN HANN) juga yang paling bahaya.

  Oleh KOK MENG, KEPONG

  ReplyDelete