Wednesday 5 November 2014

Anwar yakin sokongan rakyat masih kuat dan akan kekal bebas

Lokasi : Istana Kehakiman, Putrajaya

Acara : Rayuan akhir Kes Liwat II

Tarikh : 4/11/2014Tan Sri Shafee selesai hujah sebentar tadi. Esok tiada bicara dan akan bersambung pada hari Khamis apabila peguam Anwar pula akan berhujah balas. Shafee berkata keputusan rayuan liwat paling cepat pada hari Jumaat, tapi mungkin juga seminggu atau dua minggu bagi Hakim membuat keputusan.1
 2
 3
 4
5
 6
 7
 8
9
 10
 11
 12
 13


4 comments:

 1. sbb tu la Allah swt terbalikkan kaum lut.....

  Sebagai pengajaran kepada manusia beribu tahun....

  Malaikat yg dtg rumah nabi lut pon diajak bersama lakukan liwat....

  Nabi lut offer anak perempuan dia tapi kaum ni x mauu....

  Hari ni Allah swt tunjukkan dihadapan berjuta rakyat msia yg mahu ambil pengajaran....

  Kenapa Allah swt terbalikkan kaum ni.... sebagai pengajaran dan validnya petunjuk dari langit....

  Maha suci Allah atas segala sesuatu. Allah akbar x3....

  ReplyDelete
 2. ANWAR PERLU BERTAUBAT ............ terkenang-kenang ungkapan ini oleh mendiang Karpal Singh. Baik sungguh budi mendiang benggali ini. Jadi peguam Nuar dan jadi "Imam" kepada Nuar dalam masa yg sama. ... Errrr .. penyokong Nuar yg berbayar dan tidak berbayar sila komen statement dari KS ni. Nak jugak dengar.

  "Anwar Al Juburi" ..... terkenang-kenang jugak ungkapan dan gelaran yg dibuat oleh MAT SABU terhadap Nuar ketika berlainan parti politik dulu. Sekarang MAT SABU ... dah jadi rakan "cium molot" Nuar ...

  PENYOKONG Nuar dah lupa kot Mat Sabu bagi gelaran pada bung Nuar ?? Atau .. buat BODOH JER laah ....... sebab ... PENYOKONG PUN NAMPAK GAYA MEMANG BODOH.

  AG

  ReplyDelete
 3. dino.yp@gmail.com5 November 2014 at 10:08

  pelik juga cakap si anwar ni, konon dioffer di oxford la, harvard la ...bla bla bla....orang ada phd pun tak tentu boleh masuk uni2 ni..

  ReplyDelete
 4. Penyokong depa memang Keling bodoh. Bawa mai naik bas dari estet keliling S'gor. Keling dok cuba buat hura hara tapi ada penyokong Melayu bodoyang pi haling. Biaq pi la si Keling pi rempuh Polis.

  ReplyDelete