Wednesday, 26 August 2015

Mampu kah penganjur Anti BERSIH 4.0 kumpul 30,000 orang ??

Lokasi : Depan SOGO, Kuala Lumpur


Tarikh : 25/8/2015


Ketua UMNO Bahagian Sg Besar, Jamal Md Yunos mengumumkan akan mambawa turun 30,000 orang penyokong mereka pada 29/8/2015 untuk berdepan dengan peserta BERSIH 4.0 (Kuning) sekiranya mereka meneruskan demonstrasi / perhimpunan mereka.  Kumpulan (Merah) ini akan berkumpul di Plaza Low Yat, Jalan Bukit Bintang dan akan berarak ke Dataran Merdeka melalui Jalan Pudu melintasi Dataran Maybank.

Kumpulan ini akan disertai oleh 'panglima perang' yang tidak akan teragak agak untuk menunjukkan aksi silat mereka kepada orang ramai sekiranya peluang mendatang. Pada BERSIH yang lepas orang yang sama pun ada membuat pelbagai ugutan dan intimidasi, tetapi tidak pula kelihatan kelibat mereka apabila ribuan peserta BERSIH menakluki jalan raya di merata lokasi.

Harap harap nya mereka ini auta sajalah dan biarkan PDRM sahaja yang mengendalikan urusan keselamatan  supaya keadaan tidak bertambah kusut.
2 comments:

  1. Takyah komen.
    Buat letih jer.

    ReplyDelete
  2. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA

    ReplyDelete