Saturday 19 July 2014

MH17 - Kenyataan PM selepas bincang dgn Putin

Lokasi : Masjid Angkasapuri, Kuala Lumpur

Acara : Iftar Media bersama Perdana Menteri Malaysia

Tarikh : 18/7/2014


Majlis hari ini bermula dengan majlis tahlil khas untuk mangsa tragedi MH17, diikuti dengan majlis berbuka puasa diikuti dengan sidang media oleh Najib Razak selepas perbincangan melalui talipon beliau dengan Presiden Putin. Terdahulu ketika berbuka, Najib telah berkomunikasi dengan Setiausaha Agung PBB, Bang Kim Moon.


1  Selalu berlaku salah identiti oleh penyokong dan cybertrooper pihak pembangkang.. antara kami tiada pertalian darah pun... 
 2
 3 ~ 5 Tahlil khas untuk mangsa tragedi MH17
 4
 5
 6
7
 8
 9
 10
 11 ~ 12  Najib berkomunikasi dengan Setiausaha Agung PBB, Bang Kim Moon 
 12
 13
 14 ~ 15  Najib berkomunikasi dengan Presiden Russia, Putin
 15
 16
17
 18
19 
 20


1 comment:

 1. Sila kongsi dan majukan kepada semua rakan-rakan

  Kami ingin memaklumkan kepada semua tentang YIP KUM FOOK, presiden KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI, Taman Desa Jaya, Kepong, YIP KUM FOOK tidak pernah memalukan orang ramai tentang beliau selalu berbohong, menipu, menghina ajaran Buddha, dll.

  Baru-baru ini ramai yang memperkatakan tentang perwatakannya, sebelum ini dia seorang pemandu lori yang menghantar perabot ke mana-mana, kemudian dia belajar kursus undang-undang di beberapa universiti tetapi kita tidak tahu dia belajar kursus atau tidak kerana dia tidak tahu undang-undang, dia menipu orang. dimana - mana. dan bagaimana peguam boleh menipu orang tanpa rasa takut pada undang-undang

  Harap semua orang harus mengambil berat tentang nama ini YIP KUM FOOK (PEGUAM ATAU MCA GOMBAK PENGERUSI DAN PRESIDEN KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI), juga perlu dikongsi dan dimajukan kepada semua. Jika tersilap langkah, anda akan kehilangan segala-galanya, lelaki atau YIP KUM FOOK ini sangat bahaya dan anaknya (YIP JIUN HANN) juga yang paling bahaya.

  Oleh KOK MENG, KEPONG

  ReplyDelete