Friday 15 August 2014

Guan Eng desak Khalid minta maaf pada Sultan

Lokasi : Hotel Empire, Subang Jaya, Selangor


Tarikh : 14/8/2014


Lim Guan Eng mendesak Khalid Ibrahim supaya memohon maaf kepada Tuanku Sultan Selangor sekiranya beliau telah membohongi Tuanku Sultan mengenai jumlah sokongan yang beliau terima dari ADUN Selngor. 


1
 2


7 comments:

 1. Kenapa cina bodoh ini bodoh..tentulah sebab dia bodoh dan dia ingat orang lain pun bodoh macam dia dan bapa dia dan kawan dia dan bini pada kawan dia.

  Khalid diperkenan Tuanku untuk terus jadi MB atas dasar 4 exco menyokong mengikut undangtubuhselangor dan khalid buktikan. Tuanku Sultan tentu senyum bila mengetahui ramainya rupanya orang bodoh dalammpakatanntetapi ada hati pula nak jadi MB.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Memang sah bangang dan bodoh.

   Delete
 2. Cina Kominis Chee Bai anti Sultan kenapa pulak tetiba nak respect Sultan???!!!!

  Dasar Vina Kominis Kwantong Chee Bai!!!

  ReplyDelete
 3. siapa yang bohong siapa ni? khalid (bukan aku nak sebelah dia sangat) hanya menyebut bahawa beliau ada 4 exco yang masih setia kepada mb yang ada. beliau tidak menyebutpun 'I have a number' mengulas jumlah adun yang taat kepada mb seperti yang sering abang non sebut. dasar bewak, ada je idea nak pekena orang. dulu kemain lambung khalid kononnya antara mb terbaik dalam negara, kini dihenjak sepak terajang demi kerakusan kuasa dan keinginan meluap-luap menjarah hasil mahsul negeri selangor. sialan punya makhluk...

  ReplyDelete
 4. Lim Guan Eng ni sapa nak suruh suruh orang?
  Orang Selangor?
  Orang PKR?

  Selama ni Wan Azizah dikatakan boneka suaminya, adakah suaminya pula boneka Lim Guan Eng?

  ReplyDelete
 5. yang bodoh sebetulnya orang selangor yang uni pkr..noktah.

  ReplyDelete
 6. Bingai, sultan murka kat Khalid G. LGE U better get lost from M'sia soil, dont forget to bring along your like pig dad.

  ReplyDelete