Wednesday 6 August 2014

PAS akan siasat surat palsu keluar dari Pakatan

Lokasi : Ibupejabat PAS, Jalan Raja Laut, Kuala Lumpur

Acara : Penyerahan surat kepada wakil Hj Hadi Awang mengenai surat palsu 
yang menyatakan PAS keluar dari Pakatan Rakyat

Tarikh : 5/8/2014


Kehadiran Pertubuhan Minda & Sosial Prihatin ke ibupejabat PAS tidak di beritahu awal. Ramai kakitangan termasuk SUA masih lagi bercuti. Nasib baik Penolong SUA 2 PAS, Sdr Khairul Faizi ada dipejabat dan beliau sudi bersua muka dan menerima surat dari PMSP bagi pihak boss Presiden PAS, Hj Hadi Awang.


1
 2
 3


5 comments:

 1. Apa punya mangkuk ngo ni, kalau dah tahu palsu kenapa pula nak siasat, kan s/u pas dah nafikan - tutup kes.

  Sebenarnya inilah agen yg dihantar oleh seseorang yg di luar dan ada dalang dari dalam begitu takut kebenaran pas keluar dari pakatan haram, mereka cuba perangkap pas supaya jangan keluarkan surat yg hampir sama yang sudah dinafikan atau sememangnya kandungan isinya adalah benar. Apapun permainan basi ini tidaklah menjejaskan mesyuarat tertinggi pas 10hb.

  ReplyDelete
 2. parti suci murni ni nak keluar pakatan? bakal ahli syurga dan tak pernah buat dosa ni mana nak keluar pakatan, bukan ke semua mereka orang putih bersih, kumpulan yang tersuci sedunia. tak kan punya . tambahan jika nak pakat dengan geng "tong taik". kalau berlakulah pakatan dengan geng tong taik, ramai ahli pas yang suci murni akan keluar parti. mereka akan masuk PKR ( parti orang terinaya) atau DAP (parti suci china). jangan harap orang melayu nak bersatu di malaysia kerana orang melayu ni ada kasta, kumpulan suci murni dan kumpulan tong taik.

  ReplyDelete
 3. Suci murni kepala butoh!!

  ReplyDelete
 4. Suci murni mantat betina sana sini kaki raduah dan perosak agama!!

  ReplyDelete
 5. Walaupun palsu..itulah kehendak sebenar akar umbi PAS..
  Tapi mcm biasa PAS mmg suka jadi pencacai..

  ReplyDelete