Wednesday, 18 April 2012

Bersih 3 - Countdown 10 Hari Bermula

Venue : Kelab Sultan Sulaiman, Kg Baru, Kuala Lumpur

Event : Countdown 10 Hari Sebelum Bersih 3

Date : 17/4/2012 @ 9.00 pm


 1. Padang bagai kan sawah padi, lecah dan berair setelah hujan lebat sebelah petang. Kehadiran dinggarkan dalam lingkungan 2,000 - 2,500 orang..
 2.
 3.
 4.
 5.
 6. Brig Jen (B) Abd Hadi Abdul Khatib membunyikan semboyan perang beliau.. Dia ni sudah pasti  jadi calun PKR dalam PRU 13 akan datang ini..
 7. Tamrin Baba mengaku masih lagi ahli UMNO...tapi sampai bila? Talian hayat yang baru dihulurkan ada menjanjikan kerusi untuk dipertandingkan oleh beliau ke?
 8. Another strong potential candidate... ex UIA Professor, Aziz Bari
 9. Abdul Kadir Sheikh Fadzir yang baru keluar UMNO sudah menunjukkan minat yang sungguh kuat untuk bertanding dalam PRU13 akan datang... Walaupun dia menafikan sebelum ini namun tindakan beliau turun padang berkempen untuk BERSIH 3 jelas menunjukkan hasrat tersirat beliau..
 10.



 11.
 12. 
 13.
 14. Apa yang bermain dalam pemikiran Mat Sabu gamak nya.... berwaspada atau cantaih teruih si Kadiaq nih???
 15. Aktivis India, Aruchelvam... sosialis boleh, Hindraf boleh... janji turun ke jalanan
 16. Kaki hasut ... dia sendiri yang mengaku... Hishamuddin Rais (blogger Tukar Tiub)
 17.
 18.
 19. Amin Iskandar (Black), dulu berambut panjang dan kini berimej baru... membawakan lagu khas untuk UMNO
 20.
 21. Adam Adli wakil mahasiswa
 22. Maria Chin Abdullah salah seorang pengasas BERSIH
 23. Dr Siti Mariah (Timbalan Ketua Muslimah PAS) bersama "Auntie BERSIH"
 24.
 25. Theresa Kok
 26. Wakil keluarga "As Syahid" Baharuddin yang mati ketika BERSIH 2 yang lalu. Dia seru kepada Jihad....
 27. Syed Shahrir Syed Mohamud ialah Pengerusi pertama BERSIH
 28. Raja turun jalan Tian Chua... belum ada orang lain boleh mengatasi rekod gigit Polis yang beliau pegang
 29. Nurul Izzah has got serious issues with SPR... betul ke dakwaan dakwaan beliau??
 30. Mat Sabu sedang mensyabukan penyokong penyokong beliau sehingga khayal...
 31. Nizar Jamaluddin bekas MB Perak tak cukup setahun pegang jawatan
 32.
 33.
 34. Ikon baru BERSIH
35
 36.
37. 



3 comments:

  1. Orang-orang ni lah semuanya...dari dulu sampai sekarang....siapa yang dapat jadi calon untunglah kerajaan bagi gaji dan elaun bukan kecik anak.... Yang dah pegang jawatan tak kan nak hilang jawatan..rugi beb..gaji dan elaun mana nak cari daa..jadi pulon habis-habis..betul ke tidak ke...tak usah peduli...tuduh kerajaan macam-macam! Tak kira dulu hirup rezeki dari gaji kerajaan...takpe jadi kacang lupakan kulit. Takpe jadi seniman jalanan..takpe jadi pencacai sepanjang jalan..takpe jika skandal disebar orang...janji pulon!!!!

    ReplyDelete
  2. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  3. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete