Wednesday, 18 April 2012

Bersih 3 - Lagu UMNO yang meloyakan


Venue : Kelab Sultan Sulaiman, Kg Baru, Kuala Lumpur


Date : 17/4/2012 @ 9.00 pm


Saya tak mahu komen. Saya bukan ahli UMNO. Ahli UMNO mesti bangkit dan respond accordingly... 





7 comments:

  1. Aku nak jemput la penyanyi suara sumbang ni nyanyi lagi sekali kat pucong..aku nak tengok dia berani ke tidak..mungkin dia berani tapi lepas nyanyi aku rasa mulut dia kompom bebuih buih takleh tutup spai dia mampos..meh datang pucong meh anak haram..

    ReplyDelete
  2. sabar riggers..dia cari makan untuk anak bini....biar ALLAH saja membalas perbuatannya..

    ReplyDelete
  3. Woi Black...cukup cukup la tu...ko nak kita orang ajar ko ke? Kalau gigi habis berserabai tentu nyanyi pun susah nanti kan? Beringat ingat la...janji main kotor....Kami tak pernah persenda lagu korang pun... nak main game bajet bajet la.... ingat tu Black... janji sampai kami tukar kaler kamu ke Blue Black...

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. sayang org lain semakin maju, yg nie lak semakin biadap.....mudah mudahan Tuhan lorongkannya kembali ke jalan yg lurus dan benar....

    ReplyDelete
  6. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  7. tak perlu layan. ini sekadar provokasi yang tak de kudis. tahniah pada dia, sebab hafal muzik UMNO... lagu PR ada orang hafal tak?? hahahahahaha

    ReplyDelete