Tuesday 9 October 2012

Kak Wan tak mau Anwar boroi macam dalam video

Venue : Bei King Hotel, Sitiawan, Perak

Event : Siri Jelajah Merdeka Rakyat

Date : 7/10/2012 @ 9.00 pm


Hanya Anwar saja pemimpin politik di Malaysia yang mampu berdepan dan menjadikan serangan kepada gurauan ... kalau pemimpin lain dah lama pencen dan balik kampong tanam jagung... ini ada lah antara perkara yang boleh kita pelajari dari Anwar...

1/25 Kira kira 800 orang dari pelbagai kaum hadir untuk mendengar janji janji Anwar dan kepimpinan pakatan..
 2.
 3.
 4.
 5.
 6.
 7.
 8.
 9.
 10.
11.
 12.
 13.
 14.
 15.
 16.
 17.
 18.
 19.
 20.
 21.
 22.
 23.
 24.
 25.


5 comments:

 1. Keh keh keh.. nak buat lawak kengkonon. Si Jubur secara tak langsung sendiri mengaku dia pelaku dalam video cina doll.. adus tuhan maha kaya.

  ReplyDelete
 2. Best photo colln Mr Jinggo. I love the expressions. Photo croppings are excellent too - Fred Tasmania, we met last year in KLCC.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Fred, thank you for dropping by. When will you be coming here again?

   Delete
 3. Anwar sanggup berdepan pelbagai cabaran sebab dia ada cita-cina besar nak jadi Perdana Menteri Malaysia. Kalau sebelum PRU 2008 ceramahnya dapat sambutan hebat tetapi berbeza sekarang. Malah yang meluat lebih ramai selepas pelbagai pendedahan dibuat oleh bekas kawan karib beliau sendiri. Pendedahan YB Zahrin di Parlimen mengenai pembohongan Anwar nak rampas kuasa pada 16/09/2008 sudah cukup terang lagi bersuluh mengenai impian pemimpin ini untuk melangkah ke Putrajaya walau dengan apa cara. Undi PKR sama juga saperti menyokong DAP yang anti Islam.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ya saya setuju dengan pandangan saudara. Angin perubahan bukan saja meniup kearah BN tetapi juga kencang meniup kesebelah pembangkang pun... Jadi kedua dua belah pihak sendiri mahu ingat dan ambil langkah yang perlu supaya penyokong atas pagar tidak meluat dan berubah arah... yang tegar tu tak payah sembang lah...

   Delete