Sunday 10 May 2015

PRK P.44 - Sedikit hiburan untuk kurangkan stress calon PKR

Lokasi : Yayasan Aman, Penanti

Acara : Sesi temubual bersama calon PKR

Tarikh : 6/5/2015


Dunia cyber tengah dok sibuk dengan cerita dan pergaduhan pelbagai pihak mengenai pembelian tanah dari 1MDBoleh Tabung Haji Properties. Stress kerja di Permatang Pauh pun belum habis lagi sudah memasuki kesatu lagi lambaran yang boleh membuatkan kami yang baru habis tugasan menglamai stress yang berpanjangan.

Mari kita ikuti bagaimana calon PKR, Wan Azizah menguruskan stress yang beliau hadapai ketika berkempen di Permatang Pauh. Sedikit hiburan semasa rihat diantara program telah membantu beliau kembali fokus dan tenang.


3 comments:

 1. Terima kasih bro. You are a true professional.

  ReplyDelete
 2. Such a sweet and ordinary lady Kak Wan is. Thank you Mr Jinggo. I hope you don't mind if I share the video.

  >Jeanne Lee<

  ReplyDelete
 3. KHAIRY JAMALUDDIN - KETUA PEMUDA UMNO SILA LETAK JAWATAN.

  Seluruh Gerakan & Ahli Pemuda UMNO telah tertipu dengan usaha Ketuanya si HaramJaddah Khairy dan Timbalannya Azwan Bro memberi tekanan kpd pucuk pimpinan UMNO, Presiden & Perdana Menteri di dalam hal berkaitan 1MDB dan Urusan Tabung Haji.

  Rupa-rupanya Iblis/Syaitan Kecil Khairy tertekan keranan desakan Nori supaya mempertahankan Kontrak MAS selama 25 tahun. Pihak Mas (Kerajaan) telah memendekkan Kontrak Bapak Saudara Nori..Berahim kpd 5 tahun dan MAS boleh mengantikan mana2 Katering jika MAS tak berpuashati pd Berahim.

  Jadi Khairy telah menggunakan kedudukkannya sebagai Ketua Pemuda memberi tekanan pd PM Najib supaya meletak jawatan. Usaha Khairy ini mendapat restu TS Muhyiddin Yassin yang dah kelalut dengan desakan Iblis/Syaitan Besar Mahathir Mamakkutty Haramjaddah MahaZalim, MahaLanun, MahaPerompak, MahaCilako, MahaPukimak...Semoga Dipendekkan Umur dan Mampois cepat2.

  Banyak daah ditulis tentang Kezaliman, Penipuan, Penyelewengan dan KECURIAN yg dilakukan oleh Regim Mahathir Laknatullah. Hanya Blogger SIAL PUKIMAK MAKAN HARTA FITNAH RASUAH.. Outsidethebox, Din Turtle, ApaNama, Zam Maiden Mamak Pukimak, A J Kadir... Semunya terdiri drp Mamak Haramjaddah yg nak melaga-laga, melemahkan kepimpinan Orang Melayu.

  Orang Melayu UMNO, jangan Sokong Mukhriz PONDAN, kaki betina, OPCOM yg dapat kontrak sediakan fibre optik seluruh Malaysia, Mohon Najib CANCELkan Kontrak Opcom. Ini kerana Mamakkutty Dah lama Merompak, Melanun dan Mencuri Wang Rakyat. Inilah sebab apa2 pon bisness yg Anak-Anak Pukimak Mahathir Mohkzani (Penipu), Mirzan (Penyangak) Mukhriz (Pondan) buat, semuanya GAGAL, kerana duit Mamakkuty Mahathir bagi hasil drp usaha Haram Wang Rakyat.

  ReplyDelete