Sunday, 22 February 2015

Keluarga Anwar mengharap kedutaan asing pantau keadaan penjara

Lokasi : Perkarangan SOGO, Kuala Lumpur

Acara : Himpunan #kitalawan

Tarikh : 21/2/2015


Dalam video ini :

1. Anwar dikatakan mengadu sakit belakang / pinggang dan keluarga serta peguam Anwar sedang berusaha untuk beliau diberi layanan sebagai "Tahanan Politik" dan bukan sebagai banduan biasa.

2. Nuha menafikan sokongan anak muda sudah berkurangan sejak kebelakangan ini kerana keluarga beliau masih mendapat sokongan melalui panggilan talipon, email dan sebagainya.

3. Kedutaan German dikatakan akan memeriksa keadaan penjara dimana Anwar ditahan dan duta-duta asing terutamanya dari negara EU akan melihat semula kedalam kes Anwar dan keadaan beliau dipenjara.






21 comments:

  1. Kalau ada Tuhan Harun dan ada pengikut2nya, naper tak boleh ada Tuhan Anwar dan pengikut2nya?

    Kan Anwar ada 12 disciples

    1. Azizah
    2. N. Izzah
    3. N. Nuha
    4. Rafizi
    5. Nik Nazmi
    6. Azmin
    7. Saifuddin
    8. Johari
    9. Tian Chua
    10. Lateefah Koya
    11. Zuraidah
    12. Dr Badrolamin

    Kalau orang kristian ada Holy Trinity iaitu Bapa Tuhan, Anak Tuhan dan Roh Kuddus, bukan 3 tuhan tapi Satu Tuhan, pakatan rakyat ada Devilish Trinity iaitu sodomist/liberalist/pluralist anwar, chauvinist/racist kit siang and clueless hadi, bukan 3 pemimpin tapi Satu Syaitan

    ReplyDelete
  2. Biasakan diri jadi perkakas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI















      Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

      Delete
  3. Tahanan politik...pembetulan penjenayah liwatlah saudari Nuha. Terimalah hakikat yg papa anda telah meliwat seorang anak muda. Peliwat dan bukannya tahanan politik. Saya rakyat hakim negara.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takbiiiiirrrrr peliwat wajib dihukum seberat beratnya seumpama perogol.. saya pun Rakyat Hakim Negara..

      Delete
    2. Saya sokong. Saya juga Rakyat Hakim Negara

      Delete
    3. Saya sokong. Saya juga Rakyat Hakim Negara

      Delete
    4. nak tukar ke "tahanan politik" untuk dapat keuntungan politik. Padahal kes PELIWAT tu adalah antara pekerja bawahan dia dan PELIWAT tu sendiri.

      Nuha pun tengah berusaha untuk jadi seperti kakaknya Nurul Izzah, seorang PEMFITNAH yang nyata...

      Delete
  4. minta juga bantuan utk banduan lain sama....jangan hanya pentingkan dsai saja....banduan lain juga dah lama perlu pembelaan bagi mengatasi masalah nyamok di penjara.....kalau x puashati penjara malaysia...minta lah bantuan pindah dsai ke penjara di EU.....

    ReplyDelete
  5. Apa hak kedutaan asing periksa penjara kita kecuali lah untuk persiapan memenjarakan rakyat mereka.

    ReplyDelete
  6. Anwar Ibrahim rakyat Malaysia dan jubur yang disontot pun kepunyaan rakyat Malaysia. Apa hak orang asing masuk campur ?

    ReplyDelete
  7. Siapa yang pandai?
    Orang asing masuk campur kerana ada rakyat Malaysia yang minta mereka masuk campur.

    ReplyDelete
  8. kalau nama je keluarga yg ada kaitan dengan penjubur ini..semuanya perosak ummah..

    ReplyDelete
  9. muncul lagi sekor perosak ummah..

    ReplyDelete
  10. dajjal jantan dah masuk dalam...muncul pula dajjal betina

    ReplyDelete
  11. Keluarga yang porak peranda mengajak rakyat malaysia jadi rosak porak peranda juga macam mereka.....tak ada perkataan yang baik untuk keluarga ini melainkan " laknatullah keatas kamu sekeluarga kalau kamu tidak sedar, ber muhasabah dan bertaubat" kecuali yang benar2 insaf.

    ReplyDelete
  12. Pergi jahanam la. Apa nak jadi pd peliwat tu, aku langsung tak peduli. Peliwat ni mana pernah peduli kat org.....

    ReplyDelete
  13. Ramai anak-anak muda tak datang memberi sokongan secara fizikal kerana mereka sangat-sangat bersyukur yang mereka tak jadi mangsa liwat bapak awaklah, Nuha. Ada faham?

    ReplyDelete
  14. Wartawan Mat Saleh tu sepatutnya mengambil peluang untuk menanyakan kepada Nuha " How can you explain how your father's precious sperm managed to get into that young man's anus?"

    ReplyDelete
  15. My advise to the family, do not be in a state of denial to the extent of causing disunity among the people, especially among muslims. With an open mind, they should also stop and think why is it that DSAI is always caught in between such allegations, from of patronising prostitutes, to sodomy.

    DSAI has a weakness. And for a leader to be hiding such weaknesses in the closet, would prove to be a security risk to the country. That is why it is best for supporters of PKR to move one and raise real issues of nation building instead of defending a leaders sexual misconduct. And do not forget, not only did the court establish the verdict, the victim, Saiful also had sworn upon Allah of the act that DSAI has been found guilty of.

    Sadly, not even that can make their supporters to just stop and look at this case from a Factual Point of View ...terlalu taksub denga pemimpin mereka....Masha'Allah...

    ReplyDelete
  16. Kalau ikut tradisi Arab Masha'Allah untuk exclaimation perkara kebaikan. Untuk perkara keburukan dan kejahatan mereka akan kata Lahawlawala Quata illah billah. Kesalahan ini dilakukan oleh kita orang Melayu Islam. Mari kita ubah inshaallah.

    ReplyDelete