Friday 13 February 2015

Pesanan Zul Noordin untuk elak ditipu berulang kali oleh Anwar

Lokasi : Kelab Sultan Sulaiman, Kg Baru, Kuala Lumpur

Acara : Sidang media mengumumkan pembubaran TIBAI

Tarikh : 11/2/2015Ini pesanan khas dari bekas peguambela Anwar Ibrahim yang telah  bersama-sama bersekongkol dan mejayakan segala perancangan Anwar ketika dipenjarakan dahulu. Pesanan beliau harus didengar dan diambil berat kerana beliau tahu sangat apa yang telah dilakukan dahulu. Beliau yakin akan berlaku ulang tayang lakonan oleh Anwar Ibrahim semasa dalam tahanan kali ini.

Antara saranan "pre-emptive dan preventive actions" beliau .... - pasang CCTV untuk pantau pergerakan Anwar dari setiap sudut dan menggilirkan pegawai yang menjaga beliau. Ikuti saranan sepenuhnya oleh Zulkifli Noordin dalam rakaman berikut..

3 comments:

 1. SYOK juga..... DAPAT vvvvvip treatment.
  INI PENJARA ATAU hotel sungai buloh ?
  KDN ........ ADA KOMEN TAK ?

  ReplyDelete
 2. kdn diketuai oleh seorang yg pernah jd org suruhannya,agak2 cadangan zul nordin ni akan dipertimbangkan?nampaknya anwar bukan masuk penjara,ni hotel

  ReplyDelete
 3. Tax payers' money telah dibazirkan ke atas seorang peliwat tua. Oleh kerana hidup begitu selesa di dalam penjara dulu, patutlah Anwar tak ada perasaan insaf atau nak bertaubat. Bila keluar sahaja penjara, dia tak rasa bersalah untuk menyambung kembali aktiviti keji liwat dia.

  ReplyDelete