Google+ Followers

Monday, 21 May 2012

TPM hadir majlis perkahwinan anak Ust Nasharuddin Mat Isa

Venue : Clubhouse Bandar Bukit Mahkota, Bangi, Selangor

Event : Majlis resepsi perkahwinan anak perempuan Nasharuddin Mat Isa

Date : 20/5/2012 @ 1.00 pm - 4.00 pm


Yang tidak kelihatan dimajlis ini ialah.. Hadi Awang, Nik Aziz, Mat Sabu, , Husam Musa, Salahuddin Ayub, Mahfuz Omar, Nasruddin Hassan Tantawi. Saya yakin kalau ikut adab mereka semua ini telah dijemput oleh Ust Nasharuddin.


Biar lah Bulan Bicara Sendiri (dengan Keris)



1/48. Ust Nasha bersama mantan Ketua Dewan Muslimah PAS 
 2. Ust Nasha bersama Pegawai Khas Tun Dr Mahathir, Sdr Sufi Yusuf (tgh)
 3. Ust Nasha bersama Sdr Khairy Jamaluddin, Ketua Pemuda UMNO dan BN
 4. Nazri Aziz ketawa besar
 5. 
 6.
 7. EXCO Selangor, Iskandar Samad menandatangani buku pelawat. 
 8.
 9. Nazri Aziz dan Khairy meninggalkan majlis
 10. Ust Nasha menyambut Dr Hasan Ali, Presiden JATI dan bekas EXCO Selangor





 11.
 12. Ust Nasha menyambut ketibaan tetamu dari Palestine.. Mudah bagi Ust Nasha berinteraksi kerana beliau fasih berbahasa Arab... Pemegang jawatan Timbalan Presiden PAS masa kini boleh berbahasa Arab jugak ke?? 
 13.
 14. Ust Nasha menyambut ketibaan Tan Sri Muhyiddin Yassin, Timbalan Perdana Menteri Malaysia.
 15.
 16.
 17. Tan Sri Abu Zahar Ujang, Yang DiPertua Dewan Negara yang ke-16 pun turut tiba pada waktu yang sama dengan TPM.
 18.
 19.
 20. Pengantin Mohd Nazri Husain (27) dan Nusaibah Nasharuddin (25) diperkenalkan kepada TPM
 21.
 22.
 23.
 24. TPM bersama Dr Hasan Ali.
 25.
 26.
 27.
 28.
 29.
 30.
 31.
 32.
 33. Bekas VC UITM, Prof Ibrahim Shah diiringi masuk kedewan oleh Pegawai Khas Menteri Pendidikan.
 34.
 35.
 36.
 37.
 38.
 39.
 40.
 41.
 42.
 43.
 44.
 45. Ust Nasha bersama Rozali Ismail, Pengerusi SYABAS.
 46.
 47.
 48. Ust Nasha bersama Jamil Khir, Menteri di JPM dan Kamaruddin Jaafar, Ahli Parlimen Tumpat (PAS)


25 comments:

  1. mana org kuat pas, dap dan pkr, tak nampak pun....

    ReplyDelete
  2. Ni session kenduri dengan orang biasa dan pemimpim bn je..... Dgn pimpinan p.as buat tempat lain.close session

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.....terima la kenyataan yg org kuat pas, dap dan pkr tu memangtak datang ....lagipun Ustaz Nasa ni kan Pro Perpaduan a.k.a Pro KEbaikan...

      Delete
    2. ada sessi lain ke? you representing the family?

      Delete
    3. Sebagai tuan rumah amat berbesar hati jika tetamu yang dijemput datang.
      Jelas tergambar kegembiraan diwajah ust Nasha.

      Delete
  3. ada macm tuh ek..if agaknya ada kematian..ada sesi lain2 gak ke? bull shit la!

    ReplyDelete
  4. aku rasa mesti 'org2' lain berbulu dan seterusnya ust Nasha akan digugurkan terus dr parti berkenaan....mybe dibuang terus

    ReplyDelete
  5. TPM kawtim ngn Ust Nasha balik bertanding kat N.Sembilan. Ganti tempat Rais Yatim..hehe...
    Tapi pakai dacing ler...

    ReplyDelete
  6. gambar2 yg indah yg boleh menghiaskan beribu kata- alangkah baik nya jika pemimpin2 malayu boleh bersatu untuk menghampuskan kutu2 yg ingin melihat melayu habis lesap di sapu- Hidup Malayu!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. menagis tengok gmbr2 ni... sob sob sob... semoga ALLAH kekalkan keharmonian yg mcm ni utk semua rakyat beragama islam di malaysia... walaupun berbeza fahaman politik.aminnn

      Delete
  7. Indah sungguh kita tengok, tak kira fahaman politik tapi kita tetap seagama dan sebangsa.

    Tahniah pd bapa pengantin. Cute lah dua mempelai ni. Kita doakan berbahagia sentiasa dan di berkati. Amin.

    Terima Kasih Bro Jinggo for sharing (beautiful pics as always).

    N.H

    ReplyDelete
  8. KAN BAGUS MACAM NI... POLITIK .. POLITIK JUGA TAPI BILA KENDURI KENDARA TIMBULKAN RASA PERSAUDARAAN.. TAK KIRA APA IDEALOGI PUN... AKU PUN BANYAK KAWAN ORANG PEMBANKANG TAPI XDE MASALAH KALAU DARI SEGI PERSAUDARAAN..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tepat sekali bro..

      Delete
  9. Agree with u azam.
    time Politik, berentap la kau. time macam ni kita sedara. Ni nak politik 24jam ape kejadah?

    ReplyDelete
  10. persaudaraan sesama islam ....

    ReplyDelete
  11. Gembira melihat pemimpin UMNO dan PAS boleh berbual mesra sebagai sebangsa dan seagama.

    Alangkah baiknya jika ia dapat diamalkan berterusan.

    ReplyDelete
  12. kalau macam ni la pemimpin politik kita.. dari kerajaan dan pembangkang tahu membezakan masa mana hendak berpolitik dan masa mana hendak bersaudara.. tak akan ada lagi bangsa dan agama yang lebih kuat dan utuh selain dari Islam dan Melayu kat Malaysia ni..

    tapi sayangnya.. .. terkilan sungguh memikirkan hamba2 politik bangsa melayu hari ni.

    ReplyDelete
  13. kalau semua pemimpin negara/politik macam ni kan lagi bagus, setakat berbeza pendapat dalam hal sgt kecil mcm politik takkanlah sampai nak tolak byk persamaan yang ada diantara kita semua yg sesama islam. Aku kekadang letih bila bukak FB, blog, mailing-list & paper x sudah2 cerita politik. Sampai kepala pun dah naik sesak.

    ReplyDelete
  14. Memenuhi undangan walimatul urus itu adalah wajib....

    ReplyDelete
  15. Tak faham btol aku. Tak pegi majlis kenduri pun jadi isu ke? Pegi lar tnye npe dorg xdtg. Mne tau ade hal ke. Think positif

    ReplyDelete
    Replies
    1. elelelelleelee.....nak baking pemimpin pemecah belah umat dia tu jugak.... masalahnye.. time merusuh boleh pulak dtg... time memaki hamun dlm ceramah boleh pulak dtg... x kan sekor pun pun pas or pkr x leh dtg... ko komen mcm pakai otak yg letak kat lututla bro...

      Delete
  16. TPM yg sibuk pun dtg. MENTERI yg sibuk pun dpt singgsh.mana lbh sibuk? Benda ni nampk kecik ttp ia disuruh dipenuhi oleh Nabi.

    ReplyDelete
  17. Entah entah Pemimpin PAS ingat ayam masak kari Ustaz Nasa disembelih orang UMNO kot?

    ReplyDelete
  18. Adegan yang memang majoriti umat Islam ingin lihat

    ReplyDelete