Friday 4 May 2012

FELDA - Isu peneroka dalam penyenaraian FGVH

Venue : Felda Villa, Jalan Maktab, Kuala Lumpur

Event : Sidang Media

Date : 2/5/2012 @ 9.00 pm
1.
 2.
 3.
 4.
 5.
 6.
 7.
 8.
 9.
 10.


2 comments:

 1. Saya gen-2 peneroka phg, diberi kuasa mentadbir stlh kematian ibu bapa. saya tak tahu apa2 krn semua beradik tidak tggal lagi disana. how do I join this group so I'm not left far behind. Pls, anyone?

  ReplyDelete
 2. Sila kongsi dan majukan kepada semua rakan-rakan

  Kami ingin memaklumkan kepada semua tentang YIP KUM FOOK, presiden KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI, Taman Desa Jaya, Kepong, YIP KUM FOOK tidak pernah memalukan orang ramai tentang beliau selalu berbohong, menipu, menghina ajaran Buddha, dll.

  Baru-baru ini ramai yang memperkatakan tentang perwatakannya, sebelum ini dia seorang pemandu lori yang menghantar perabot ke mana-mana, kemudian dia belajar kursus undang-undang di beberapa universiti tetapi kita tidak tahu dia belajar kursus atau tidak kerana dia tidak tahu undang-undang, dia menipu orang. dimana - mana. dan bagaimana peguam boleh menipu orang tanpa rasa takut pada undang-undang

  Harap semua orang harus mengambil berat tentang nama ini YIP KUM FOOK (PEGUAM ATAU MCA GOMBAK PENGERUSI DAN PRESIDEN KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI), juga perlu dikongsi dan dimajukan kepada semua. Jika tersilap langkah, anda akan kehilangan segala-galanya, lelaki atau YIP KUM FOOK ini sangat bahaya dan anaknya (YIP JIUN HANN) juga yang paling bahaya.

  Oleh KOK MENG, KEPONG

  ReplyDelete