Friday 25 May 2012

Ahli Professional menyertai PKR

Venue : Ibupejabat PKR, Merchant Square, Damnsara, Selangor

Event : Sidang Media Presiden PKR

Date : 24/5/2012 @ 2.30 pm


PKR hari ini mengumumkan penyertaan empat tokoh profesional sebagai anggota Keadilan. Mereka adalah Koh Kin Kee, bekas Pengurus Kanan Am Jabatan Perniagaan Antarabangsa di Nam Fatt Corporation Berhad. Brigadier Jeneral (B) Datuk Abdul Hadi Abdul Khattab, Sdr Praba Ganesan bekas Pengarang laman portal Malaysian Insider dan Dr Abdul Aziz Bari, bekas pensyarah undang undang di UIAM.


3 comments:

 1. ni semua na jadi wakil rakyat atau calon calon pilihanraya , entah apa anuar auta kat dia orang , hairan jugak manusia yang sampai punyai Phd pon boleh kena kencing dengan Anuar Ibrahim. Apa ada ke dia ada offer yang baguih punya ?ish....ish...

  ReplyDelete
 2. dino.yp@gmail.com25 May 2012 at 08:06

  banyak duit si Anwar ni... mana dia dapat duit ntah....

  ReplyDelete
 3. Sila kongsi dan majukan kepada semua rakan-rakan

  Kami ingin memaklumkan kepada semua tentang YIP KUM FOOK, presiden KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI, Taman Desa Jaya, Kepong, YIP KUM FOOK tidak pernah memalukan orang ramai tentang beliau selalu berbohong, menipu, menghina ajaran Buddha, dll.

  Baru-baru ini ramai yang memperkatakan tentang perwatakannya, sebelum ini dia seorang pemandu lori yang menghantar perabot ke mana-mana, kemudian dia belajar kursus undang-undang di beberapa universiti tetapi kita tidak tahu dia belajar kursus atau tidak kerana dia tidak tahu undang-undang, dia menipu orang. dimana - mana. dan bagaimana peguam boleh menipu orang tanpa rasa takut pada undang-undang

  Harap semua orang harus mengambil berat tentang nama ini YIP KUM FOOK (PEGUAM ATAU MCA GOMBAK PENGERUSI DAN PRESIDEN KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI), juga perlu dikongsi dan dimajukan kepada semua. Jika tersilap langkah, anda akan kehilangan segala-galanya, lelaki atau YIP KUM FOOK ini sangat bahaya dan anaknya (YIP JIUN HANN) juga yang paling bahaya.

  Oleh KOK MENG, KEPONG

  ReplyDelete