Monday 23 December 2013

Tok Him akan tetapkan KPI untuk PM & TPM

Lokasi : Dewan Muktamar, Pusat Islam, Kuala Lumpur


Tarikh : 22/12/2013


Tak susah sebenarnya untuk kita sebagai rakyat Malaysia menilai prestasi Perdana Menteri dan Timbalan beliau. Kita cuma perlu bandingkan bajet tahunan dan aku janji pilihanraya dengan angka-angka yang dicapai dengan persekitaran ekonomi dan suasana politik semasa. Tok Him hari ini membuat kenyataan politik... terlalu geram gamak nya..
1 comment:

 1. Sesiapa yang menghina Bhikkhu Buddha dan Dhamma, dia sendiri dihina kerana Bhikkhu Buddha dan Dhamma kekal di tempat yang paling tinggi walaupun penghinaan dinyatakan dalam apa jua bentuk.

  Sebagai penganut agama Buddha, kita hanya mampu berdoa dan berusaha untuk menjadi penganut Buddha sehingga akhir hayat. Kerana Dhamma boleh membalikkan hati kita. Ya Dhamma, lindungi hati kami untuk kekal dengan agama Buddha, moga saya sempat bertaubat

  YIP KUM FOOK sangat menghina dan marah kepada Sami Buddha kerana dia menganggap Sami Buddha akan mengambilnya sebagai presiden kuil, YIP KUM FOOK ini sangat kotor dan sombong, dia ingat kuil sebagai tempat MCAnya.

  “Janganlah biarkan hati kami condong kepada kesesatan sesudah Engkau beri petunjuk kepada kami, dan kurniakanlah kepada kami rahmat dari sisi-Mu kerana sesungguhnya”

  YIP KUM FOOK (MCA Gombak) menghina dan memberontak kepada Sami Buddha di KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI, Taman Desa Jaya, Kepong, dia menggunakan polis untuk menghalau sami Buddha itu

  KUIL SRI MAHA MARIAMMAN KEPONG

  ReplyDelete