Thursday 13 September 2012

Insp Aliza masih bernafsu untuk temu jodoh

Venue : Markas PAS Cawangan Ampangan, Batu 3, Jalan Kuala Pilah, Negeri Sembilan

Event : Ceramah umum bersempena Rumah Terbuka Edil Fitri

Date : 10/9/2012 @ 10.00 pm


Tahniah Abby... nafsu kewanitaan masih terpelihara walaupun telah melalui kegagalan alam perkahwinan dan kini melalui pula proses penghijrahan.. moga moga temu jodoh cepat cepat.. 
3 comments:

 1. mohon Abby contact saya seperti email dibawah. kalau ada jodoh tak kemana.

  ReplyDelete
 2. Sesiapa yang menghina Bhikkhu Buddha dan Dhamma, dia sendiri dihina kerana Bhikkhu Buddha dan Dhamma kekal di tempat yang paling tinggi walaupun penghinaan dinyatakan dalam apa jua bentuk.

  Sebagai penganut agama Buddha, kita hanya mampu berdoa dan berusaha untuk menjadi penganut Buddha sehingga akhir hayat. Kerana Dhamma boleh membalikkan hati kita. Ya Dhamma, lindungi hati kami untuk kekal dengan agama Buddha, moga saya sempat bertaubat

  YIP KUM FOOK sangat menghina dan marah kepada Sami Buddha kerana dia menganggap Sami Buddha akan mengambilnya sebagai presiden kuil, YIP KUM FOOK ini sangat kotor dan sombong, dia ingat kuil sebagai tempat MCAnya.

  “Janganlah biarkan hati kami condong kepada kesesatan sesudah Engkau beri petunjuk kepada kami, dan kurniakanlah kepada kami rahmat dari sisi-Mu kerana sesungguhnya”

  YIP KUM FOOK (MCA Gombak) menghina dan memberontak kepada Sami Buddha di KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI, Taman Desa Jaya, Kepong, dia menggunakan polis untuk menghalau sami Buddha itu

  KUIL SRI MAHA MARIAMMAN KEPONG

  ReplyDelete