Thursday 13 September 2012

Isu Acu Pistol - Sidang Media khas (penuh)

Venue : Ibupejabat PKR, Merchant Square, Damansara, Selangor

Event : Sidang Media khas

Date : 12/9/2012 @ 1.30 pm


Apa kesalahan blogger Jiwa Paradox dengan menaikmuat video kejadian ke YouTube untuk tontonan umum?  It could have been anyone. Apa conspiracy yang Nik Nazmi nak ajukan? Jiwa Paradox berpakat dengan bodyguard untuk dapat angle yang menunjukkan dia mengacukan pistol ????... Ini kena fikir diluar kekotak... 5 comments:

 1. kebodohan yang menjadi2 dikalangan pemimpin PR semakin lama semakin menyerlah. harap2 rakyat Malaysia yang waras dapat bertindak menghukum mereka.

  ReplyDelete
 2. emmm...emmmmm.emmmmm.....

  ReplyDelete
 3. minit 4.42......siapa pulak yg mula sebarkan video amuk jpa.....

  ReplyDelete
 4. Saudara dan saudari yang mencintai Dharma
  Biar saya ceritakan sejarah tentang SAMNAK SAMBODHI, TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR. Kali terakhir kami menjadi ahli kuil tetapi kini kami berjauhan kerana kini Ahli Jawatankuasa amat berbangga dengan aktiviti dan tugas kuil.
  Sebaliknya, presiden kuil sekarang ialah YIP KUM FOOK dan anaknya YIP JIUN HANN. Anaknya selalu berkata kepada para penganut: KUIL INI ADALAH KUIL BAPA SAYA. Atau ayah saya punnya harta …kami semua diam, kerana Kami tahu kuil ini dari mana asalnya...
  Kini AHLI JAWATANKUASA kuil adalah satu-satunya kumpulan mereka sahaja. Orang lain tidak boleh menyertai sebagai ahli dan menggunakan sami Myanmar hanya untuk perkhidmatan dan berkat. Hanya sami Myanmar sahaja yang sangat fikiran cerdik (Semua sami dari Myanmar berpangkat DR atau PH. D), tetapi penganut di sini sangat keliru kerana penganut Buddha di sini tidak pernah mendengar nama itu (gelaran).
  Jika kita faham ajaran Buddha yang mencipta KARMA BURUK. akan menerima apa yang telah dilakukan
  oleh Jawatankuasa sebelumnya
  Samnak Sambodhi, Desa Jaya, Kepong, KL

  ReplyDelete