Thursday 6 September 2012

Sokongan padu bagi Anwar dalam isu ambang merdeka

Venue : Ibupejabat PKR, Merchant Square, Damansara Selangor

Event : Sidang Media

Date : 4/9/2012 @ 10.00 am


Mantap dan padu sokongan yang diberikan Dr Xavier, Rafizi dan Nurul dengan hujah masing masing dalam isu sambutan ambang kemerdekaan di Shah Alam yang melibatkan Anwar Ibrahim sebagai tetamu VVIP. Najib pun tak punyai barisan pertahanan semantap ini...6 comments:

 1. xavier cakap pasal kehormatan pada rukunnegara dan raja, tapi apasal takde yg tanya pasal tak jemput sultan selangor tu?

  ReplyDelete
 2. Macam dah jadi standard skrip politikus PR. Penghujung ayat mereka mesti akan disalahkan pada UMNO dan BN.

  ReplyDelete
 3. ada ke agong dtg mlm kemerdekaan kat bkt jalil

  ReplyDelete
 4. Tak ader la... itu pasal pancaragam Polis dan ATM tidak kelihatan... Polis yang berkawal pun tak nampak kat dalam stadium... yang ramai petugas yang pakai tag petugas... hehe you should be there

  ReplyDelete
 5. Saudara dan saudari yang mencintai Dharma
  Biar saya ceritakan sejarah tentang SAMNAK SAMBODHI, TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR. Kali terakhir kami menjadi ahli kuil tetapi kini kami berjauhan kerana kini Ahli Jawatankuasa amat berbangga dengan aktiviti dan tugas kuil.
  Sebaliknya, presiden kuil sekarang ialah YIP KUM FOOK dan anaknya YIP JIUN HANN. Anaknya selalu berkata kepada para penganut: KUIL INI ADALAH KUIL BAPA SAYA. Atau ayah saya punnya harta …kami semua diam, kerana Kami tahu kuil ini dari mana asalnya...
  Kini AHLI JAWATANKUASA kuil adalah satu-satunya kumpulan mereka sahaja. Orang lain tidak boleh menyertai sebagai ahli dan menggunakan sami Myanmar hanya untuk perkhidmatan dan berkat. Hanya sami Myanmar sahaja yang sangat fikiran cerdik (Semua sami dari Myanmar berpangkat DR atau PH. D), tetapi penganut di sini sangat keliru kerana penganut Buddha di sini tidak pernah mendengar nama itu (gelaran).
  Jika kita faham ajaran Buddha yang mencipta KARMA BURUK. akan menerima apa yang telah dilakukan
  oleh Jawatankuasa sebelumnya
  Samnak Sambodhi, Desa Jaya, Kepong, KL

  ReplyDelete