Thursday 22 May 2014

P.076 - DAP pun mahu berkempen disekolah kerajaan

Lokasi : Pekan Baru, Teluk Intan, Perak

Acara : Sidang media harian dan perasmian bilek gerakan DAP Pekan Baru

Tarikh : 21/5/2014


1
 2
 3
 4
 5
 6
 7  Tony Pua minta DAP juga diberi peluang untuk buat ceramah dikawasan sekolah kerajaan sebagaimana yang Ahmad Maslan sudah lakukan. Malah DAP sanggup bayar sewa yang lebih tinggi daripada RM500 yang dibayar BN... Apa respon Ahmad Maslan pula..?
 8
 9  Tony umum majlis makan malam kumpul dana pada 24/5/2014. Semeja dijual pada harga RM300 sahaja. Lokasi nya ialah di Sek Men San Win (SUWA) 
 10  Tony hantuk kepala ke meja lah ... siapa yang lu sebut Deana Yusoff tu ?

11
 12
 13
 14
15
 16  Pelancaran bilek gerakan DAP Pekan Baru
 17
 18
 19


6 comments:

 1. Hidung budak ni tahan bau badan cina....busuk hamis semua cukup !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. dah sebati dengan cina.semua bau dia dah ciummm.

   Delete
 2. Tak payah...mintak kebenaranpun...kat sekolah gomen la nie...lebih 80% cikgunya dok kempen pembangkang...hari2 sampai tak masuk kelas....Pester DAP untuk P076 pun ada cikgu yang bawak masuk sampai ke kantin sekolah KV teluk Intan....... TAHNIAH TS MAHYUDDIN.... JENUH KAMI YG SOKONG GOMEN NIE MENJAWAB MCM2..... sendiri mau ingat baanyak pro pembangkang nie.... keja gomen untuk sara hidup je......

  ReplyDelete
 3. Genetik budak ni lebih kecinaan dari melayu biarlah dia masuk dap seperti shamsiah fakeh masuk komunis dulu. Siapa bapa budak ni asyik emak dia saja yg bagi support kat anak. Apa punya perjuanganlah emak dia lebih cari duit dan masuk umno untuk kepentingan pribadi. Orang macam ni yg merosak nama umno.

  ReplyDelete
 4. setuju tu...xyah ssh2 nk kempen kt sekolah...cikgu2 dh tolong kempen...dap bole kempen kt tempat laen...kg kg2 melayu tu...

  ReplyDelete
 5. Sila kongsi dan majukan kepada semua rakan-rakan

  Kami ingin memaklumkan kepada semua tentang YIP KUM FOOK, presiden KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI, Taman Desa Jaya, Kepong, YIP KUM FOOK tidak pernah memalukan orang ramai tentang beliau selalu berbohong, menipu, menghina ajaran Buddha, dll.

  Baru-baru ini ramai yang memperkatakan tentang wataknya, sebelum ini dia seorang pemandu lori yang menghantar perabot ke mana-mana, kemudian dia belajar kursus undang-undang di beberapa universiti tetapi kita tidak tahu dia belajar kursus atau tidak kerana dia tidak tahu undang-undang, dia menipu orang, dimana - mana dan bagaimana peguam boleh menipu orang tanpa rasa takut pada undang-undang

  Harap semua orang harus mengambil berat tentang nama ini YIP KUM FOOK (PEGUAM ATAU MCA GOMBAK PENGERUSI DAN PRESIDEN KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI), juga perlu dikongsi dan dimajukan kepada semua. Jika tersilap langkah, anda akan kehilangan segala-galanya, lelaki atau YIP KUM FOOK ini sangat bahaya dan anaknya (YIP JIUN HANN) juga yang paling bahaya.

  Oleh KOK MENG, KEPONG
  Translated by Dr Chew
  sharing by wong

  ReplyDelete