Monday 5 May 2014

SOSMA lemah... kembalikan ISA

Lokasi : Kelab Sultan Sulaiman, Kuala Lumpur

Acara : Sidang media Barisan Perpaduan Nasional

Tarikh : 4/5/2014


Security Offences (Special Measures) Act 2012 atau SOSMA tidak mempunyai peruntukan untuk tindakan pencegahan seperti yang terdapat pada ISA yang telah dimansuhkan. Bacaan lanjut mengenai SOSMA  boleh dirujuk di SINI.4 comments:

 1. kate barisan perpaduan nasional..tpi semua melayu ...mane peginya cina,india dan lain2

  ReplyDelete
  Replies
  1. ko ade masalah ke ngan bangsa melayu...?tk tau baik diam...

   Delete
 2. Bila hudud dah terlaksana, isa x relevan lagi.hukum Allah lebih yakin.

  ReplyDelete
 3. Sila kongsi dan majukan kepada semua rakan-rakan

  Kami ingin memaklumkan kepada semua tentang YIP KUM FOOK, presiden KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI, Taman Desa Jaya, Kepong, YIP KUM FOOK tidak pernah memalukan orang ramai tentang beliau selalu berbohong, menipu, menghina ajaran Buddha, dll.

  Baru-baru ini ramai yang memperkatakan tentang perwatakannya, sebelum ini dia seorang pemandu lori yang menghantar perabot ke mana-mana, kemudian dia belajar kursus undang-undang di beberapa universiti tetapi kita tidak tahu dia belajar kursus atau tidak kerana dia tidak tahu undang-undang, dia menipu orang. dimana - mana. dan bagaimana peguam boleh menipu orang tanpa rasa takut pada undang-undang

  Harap semua orang harus mengambil berat tentang nama ini YIP KUM FOOK (PEGUAM ATAU MCA GOMBAK PENGERUSI DAN PRESIDEN KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI), juga perlu dikongsi dan dimajukan kepada semua. Jika tersilap langkah, anda akan kehilangan segala-galanya, lelaki atau YIP KUM FOOK ini sangat bahaya dan anaknya (YIP JIUN HANN) juga yang paling bahaya.

  Oleh KOK MENG, KEPONG
  Sharing by NG SWEE HUAT, KEPONG

  ReplyDelete