Tuesday 27 May 2014

Lima yatim piatu dapat sumbangan YKN

Lokasi : Kg Rahmat, Sungkai, Perak

Acara : Penyampaian sumbangan Yayasan Kebajikan Negara

Tarikh : 27/5/2014


Yayasan Kebajikan Negara pagi tadi telah membuat lawatan keatas lima beradik yatim piatu untuk menyampaikan sumbangan sebanyak RM5,000 bagi membantu mereka yang baru kehilangan kedua dua iba-bapa dalam satu kemalangan jalanraya di Jalan Loke Yew, Kuala Lumpur. Bantuan disampaikan kepada Puan Zainah, ibu saudara kepada lima beradik yang berusia diantara 4-16 tahun.


1
 2
 3
 4
 5
 6
 7


1 comment:

 1. Sila kongsi dan majukan kepada semua rakan-rakan

  Kami ingin memaklumkan kepada semua tentang YIP KUM FOOK, presiden KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI, Taman Desa Jaya, Kepong, YIP KUM FOOK tidak pernah memalukan orang ramai tentang beliau selalu berbohong, menipu, menghina ajaran Buddha, dll.

  Baru-baru ini ramai yang memperkatakan tentang perwatakannya, sebelum ini dia seorang pemandu lori yang menghantar perabot ke mana-mana, kemudian dia belajar kursus undang-undang di beberapa universiti tetapi kita tidak tahu dia belajar kursus atau tidak kerana dia tidak tahu undang-undang, dia menipu orang. dimana - mana. dan bagaimana peguam boleh menipu orang tanpa rasa takut pada undang-undang

  Harap semua orang harus mengambil berat tentang nama ini YIP KUM FOOK (PEGUAM ATAU MCA GOMBAK PENGERUSI DAN PRESIDEN KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI), juga perlu dikongsi dan dimajukan kepada semua. Jika tersilap langkah, anda akan kehilangan segala-galanya, lelaki atau YIP KUM FOOK ini sangat bahaya dan anaknya (YIP JIUN HANN) juga yang paling bahaya.

  Oleh KOK MENG, KEPONG
  Sharing by NG SWEE HUAT, KEPONG

  ReplyDelete