Friday 16 May 2014

Ejen Khalid Ibrahim dituduh jolok duit

Lokasi : Ibupejabat PKR, Merchant Square, Damansara, Selangor

Acara : Sidang media Anwar Ibrahim mengenai Pemilihan PKR

Tarikh : 16/5/2014


Mantan MP Kapar, S.Manikavasagam yang kini menjadi calon Ketua Cabang Kuala Selangor telah digantung keahlian setelah didapati bersalah mendedahkan salahlaku lawan beliau, Khalid Ibrahim kepada media.

Beliau kini merayu kepada Jawatankuasa Pemilihan Pusat (JPP) untuk mengkaji semula kes beliau dan membenarkan beliau bertanding jawatan Ketua Cabang Kuala Selangor. Beliau juga bertanding kerusi Majlis Pimpinan Pusat.
3 comments:

 1. DAh dulu dok jaja UMNO jaa yg kuat rasuah...kan sekarang dah terbukti....hak dalam UMNO dulu yang kuat merasuah kene tendang keluar tubuhkan PKR si Nuar jubur tu la kepala segala rasuah...masa dalam UMNO kepala daki ni la yang menyuburkan rasuah..la ni tubuhkan PKR anak buah ikut apa nak heran....kepala kuat rasuah anak buah ikut la sama...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tepat sekali..yang berada dalam PKR tu semua nya yang terbusuk dari UMNO

   Delete
 2. Sila kongsi dan majukan kepada semua rakan-rakan

  Kami ingin memaklumkan kepada semua tentang YIP KUM FOOK, presiden KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI, Taman Desa Jaya, Kepong, YIP KUM FOOK tidak pernah memalukan orang ramai tentang beliau selalu berbohong, menipu, menghina ajaran Buddha, dll.

  Baru-baru ini ramai yang memperkatakan tentang wataknya, sebelum ini dia seorang pemandu lori yang menghantar perabot ke mana-mana, kemudian dia belajar kursus undang-undang di beberapa universiti tetapi kita tidak tahu dia belajar kursus atau tidak kerana dia tidak tahu undang-undang, dia menipu orang, dimana - mana dan bagaimana peguam boleh menipu orang tanpa rasa takut pada undang-undang

  Harap semua orang harus mengambil berat tentang nama ini YIP KUM FOOK (PEGUAM ATAU MCA GOMBAK PENGERUSI DAN PRESIDEN KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI), juga perlu dikongsi dan dimajukan kepada semua. Jika tersilap langkah, anda akan kehilangan segala-galanya, lelaki atau YIP KUM FOOK ini sangat bahaya dan anaknya (YIP JIUN HANN) juga yang paling bahaya.

  Oleh KOK MENG, KEPONG
  Translated by Dr Chew

  ReplyDelete