Google+ Followers

Friday, 16 May 2014

Lim Kit Siang pun kaki songlap duit tabung ?

Lokasi : Balai Polis Seri Petaling, Selangor

Acara : Laporan Polis oleh Tony Tan bekas ahli DAP, keatas Lim Kit Siang kerana penyelewangan wang sumbangan kempen PRU13

Tarikh : 15/5/2014


Bermula dengan masalah selewang wang oleh Teresa Kok, kini melarat pula kepada Lim Kit Siang dalam isu kutipan dana kempen PRU13 melalui pelbagai tabung. Nampak gaya nya Tony Tan, bekas ahli DAP Seputih istiqamah dalam usaha beliau mendapatkan keadilan. DAP kini telah diketahui umum sebagai tidak telus dan tidak pernah akan melayan ahli mereka sendiri yang menuntut keadilan. Saman menyaman dan membuang ahli adalah kaedah yang mereka paling gemari untuk menutup sesuatu isu.  Ikuti rakaman yang berikut nya...


1
 2
3  Hasil kutipan dari jualan patung Teresa Kung Fu Rasuah hilang begitu sahaja tanpa rekod


6 comments:

  1. Tapi tak sehebat MahaAnjing lebih RM100 billion. Campur kroni RM 1 trillion, Guiness Book of World Record, bodohnya apek ini, disuap oleh Parti Cibai Malaysia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cakap je la.. bukti satu ape pun tarak..

      Delete
  2. CINA LAH "FATHER OF RASUAH"

    ReplyDelete
  3. kalau hangpa control federal, boleh jamin ka berbiliyon2 & bertriliyon selamat? 2x5. nak berkuasa bukan utk kebajikan rakyat, hanya satu matlamat saja...rebut harta rampasan perang.

    ReplyDelete
  4. wah!!! sapa punya EOS 1 tu?

    ReplyDelete
  5. dino.yp@gmail.com16 May 2014 19:24

    salah UMNO ...

    ReplyDelete