Tuesday, 27 May 2014

P.076 - Yammy tertekan dan umum keluar Perkasa

Lokasi : Bilek gerakan utama DAP, Teluk Intan

Acara : Sidang media harian DAP

Tarikh : 27/5/2014


Tertekan Yammy Abdul Samat ibu kandung calon DAP dengan gelagat calon tersebut menafikan siapa itu ibunya sehingga memaksa beliau membuat keputusan meninggalkan Pribumi Perkasa. Beliau memberi alasan Perkasa sudah lari dari landasan asal dan kini lebih mirip parti politik... tetapi bukan kah Umno juga parti politik. Agak nya bila beliau akan meninggalkan Umno pula ? 


1  Tumpang glamer anak...salah UMNO pasal tak bagi dia peluang glamer.. :)
 2

14 comments:

  1. Both of them are going to lose and they are going to pay a heavy price for being disgruntled and ungrateful to those who hv helped them I have seen many examples of ungratefulness being punished by the Almighty. Involving with dap, there's no way you could run away from them, now on. Even those who receive mara loan, just wait for the lesson to be learnt if you bite the hands that feed you. You could say it's not their bloody money but its through effort that brings the sustainaance 'to your mouth' enabling you to survive. Otherwise God knows where you'd end up. Find your way back to the true path, Fammy(whatever) and that dina kid.

    ReplyDelete
  2. These species is not worth a plucked nickel...

    ReplyDelete
  3. These species is not worth a plucked nickel...

    ReplyDelete
  4. Allahuakhbar.... Maaf aku tak tau apa punya bangsa asal ibu dia tapi jika ada melayu Islam sanggup dengar dan lihat bangsa Melayu Islam dihina... Baik jgn ada bangsa mix mcm tu di dalam bangsa aku.

    ReplyDelete
  5. pelacor POLITIK yg bernafsukan habuan Duit & Darjat untuk Survival duniawi.

    Besuk Kalau Najib bagi gelaran Tan Seri dia masuk Umno semula

    ReplyDelete
  6. Ermm yammy ke yg bertanding? Lawak2 pemberita skarang ni. Whatever it is my vote is for the latest 'tech' at least bole lg dibentuk dan dimodified drpd absolate 'nokia' made in cina. Papepun enjoy your pandas everyone. Vote bn, byr gst leh najib beli penguin lak wkwkwk.

    ReplyDelete
  7. Wahai Anonymous28 May 2014 00:09,

    "Whatever it is my vote is for the latest 'tech' at least bole lg dibentuk dan dimodified drpd absolate 'nokia' made in cina"

    Latest 'tech' boleh lg dibentuk n dimodified? Biar btul ko ni? Setahu aku latest 'tech' skang ni more to 'end product' di mana dah takde ape yg boleh dibentuk or modified dah. Yang boleh cuma 'upgrade system' or 'add on features' je. Tp kire okla tu kan, 'innovation' still going on.
    Tp yang tak bestnye latest 'tech' ni kan, bateri dia tak tahan lama. Baru brape jam je pakai dah tinggal setengah 'bar'. Terpakse la plak kuar duit lg beli 'powerbank' nak topup bateri yang dah hampir kong. Jd terpakse gakla membazirkan duit lg nak beli 'casing' utk powerbank tu lg.

    Berbanding dgn 'nokia' made in cina, bateri dia walaupun tak sehebat yg original, tp setakat latest 'tech' tu dia still bole tapau la. Pakai seharian pon, 'bar' dia baru setengah la tak mcm latest 'tech' confirm dah nyawa2 ikan kalo pakai seharian tanpa dicharge oleh 'powerbank'. So, nokia ni gak yang boleh bertahan lama dan consistent.
    Lg satu bile ckp boleh dibentuk n dimodified ni, sebenarnya 'nokia' lah yang boleh dibentuk dan dimodified sbb dia bukan 'end product' malahan dialah yg 'pioneer'(perintis) kepada segala 'innovation' yang akan dibuat untuk dijadikan latest 'tech'.

    Nampak sgt ko tak tau pape pasal nokia sbb yang ko tau nokia tu dah lama dan kononnya tak relevan lg. Padahal 'nokia'lah yang paling banyak mencetuskan inspirasi sehingga terciptanya berbagai latest 'tech' yang ko bangga2kan sangat tu.

    P/S: Takyah nak perli sangatla pasal panda tu. Pakatan Rosak tadbir negeri macam tadbir company belum tentu lagi boleh dapatkan hubungan diplomatik dengan negara yang berkuasa besar seperti China.

    ReplyDelete
  8. My advise to all Malaysia....

    Vote BN !! Your opposition is a Bunch of Idiots who only think of their personal interest!!!

    ReplyDelete
  9. They are just a bunch of FUCKTARDs can be a lot more no less.

    ReplyDelete
  10. patutnya mak dia tak perlu masuk dalam kempen..biarkan anak nya saja...

    ReplyDelete
  11. Denda RM40,000 palsukan tandatangan [METROTV]
    Kuala Lumpur: Seorang jurutera syarikat perunding pembinaan didenda RM40,000 oleh Mahkamah Sesyen di sini selepas mengaku bersalah terhadap pertuduhan memalsukan tandatangan.
    Hakim Azura Alwi menjatuhkan hukuman itu ke atas Toh Hwee Sheng, 46, dan memerintahkannya dipenjara enam bulan jika gagal membayar denda.
    Toh didakwa dengan curangnya menggunakan suatu dokumen sebagai tulen iaitu satu buku 'Structure Design Calculation' bertarikh 2 Ogos 2014 berhubung kiraan struktur dan pelan struktur bagi cadangan membina banglo dua setengah tingkat di atas Lot PT 1, No 1, Jalan 5, Selayang Baru, Mukim Batu, Gombak, Majlis Perbandaran Selayang daripada Lieng Consult kepada Datuk Yip Kum Fook(penipu) iaitu pemilik tanah yang mana mempunyai sebab untuk mempercayai dokumen itu adalah palsu antara 2 Ogos sehingga 12 Ogos 2014 di No 2A & B, Jalan 53, Desa Jaya Kepong, di sini.
    Dia dituduh mengikut Seksyen 471 Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman penjara maksimum dua tahun dan denda atau kedua-duanya sekali jika sabit kesalahan.
    Pegawai Pendakwa Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Mohd Aliff Shaharuzaman memohon hukuman setimpal supaya memberi pengajaran kepada tertuduh kerana amalan pemalsuan dan meniru tandatangan pemilik syarikat.
    "Kesalahan ini adalah serius dan menjadi barah dalam masyarakat jika tidak ditangani," katanya.
    Tertuduh yang tidak diwakili peguam merayu supaya hanya hukuman denda dikenakan dan tidak dipenjara kerana mempunyai banyak tanggungan selain isteri seorang surirumah.
    "Saya tiada niat memperdayakan pihak Majlis Perbandaran Selayang dan hanya mencari pendapatan buat keluarga.
    "Ini kesalahan pertama saya dan saya menyesal serta insaf atas kesalahan dilakukan," katanya.
    Mengikut fakta kes, pada 2013, Datuk Yip Kum Fook iaitu bekas Ahli Majlis Perbandaran Selayang mengarahkan syarikat tertuduh bekerja, Lieng Consult menyediakan Borang A, Kiraan Struktur dan Pelan Struktur bagi cadangan membina banglo dua setengah tingkat di atas Lot PT 1, No 1, Jalan 5, Selayang Baru, Mukim Batu, Gombak.
    Bagaimanapun, penyediaan dokumen itu adalah tanpa pengetahuan Lieng Wei Ming selaku pemilik syarikat.
    Lieng memaklumkan semua dokumen itu tidak dikeluarkan syarikatnya dan mengesahkan tandatangan pada dokumen itu juga bukan miliknya.
    Selain itu, tertuduh juga menerima wang RM10,000 daripada Yip Kum Fook(penipu) atas pembayaran kerja dilakukan iaitu menyediakan semua dokumen itu.
    Hasil semakan Bahagian Forensik SPRM mengesahkan tandatangan dokumen 'Structure Design Calculation' adalah berbeza dengan spesimen tandatangan diambil daripada Lieng.

    ReplyDelete
  12. SHAH ALAM: Five men, including four brothers charged with polluting Sungai Gong in Rawang have been released on bail by the Shah Alam High Court.

    Yip Kok Wai, 53; Yip Kok Mun, 58; Yip Kok Kuin, 50, Yip Kok Wong, 60 and Yip Kum Fook, 66( Yip kum fook is president of SAMNAK SAMBODHI BUDDHST TEMPLE) – directors of a machinery repair company – and workshop manager Ho Voon Leong, 59, were released yesterday on a RM400,000 bail each, with one surety, by Judicial Commissioner Norsharidah Awang.

    The five had been charged with dumping hazardous materials into Sungai Gong, which had resulted in sudden water cuts in Selangor for several days as the water was too contaminated for treatment plants to process.

    The five appeared before Norsharidah after she allowed their review application against an earlier decision by the Sessions Court to deny them bail.

    Norsharidah also ordered the men to surrender their passports to the court.

    Although they were allowed bail, Norsharidah held in her judgment that she had taken into account the gravity of the alleged offence, as well as the danger if the crime was repeated.

    She also said she had taken into account the health conditions of the accused persons.

    “This is a serious case which caught the public eye, so the court allows all the accused to be released on bail of RM400,000 each with one surety, besides the additional condition for them to surrender their passports to the court, and if any offence is committed during this duration, the court will rescind the bail,’’ said Norsharidah.

    On Sept 17, all five men had filed the review application against the Selayang Sessions Court’s decision to deny them bail.

    They were earlier slapped with two charges at the Selayang Sessions Court on Sept 15.

    The men were first charged under Section 430 of the Penal Code with causing mischief by injury to irrigation works near the Yip Chee Seng & Sons Sdn Bhd workshop at Lot 4219, Jalan Batu Arang, Kg Sungai Dua, Rawang between Sept 2 and 3 that led to serious water pollution in Sungai Gong.

    They were also charged under Section 25 (1) of the Environmental Quality Act 1974 with discharging scheduled waste without a licence into the environment, leading to pollution.

    The accused claimed trial to both charges.

    They face a jail sentence of not less than five years and not more than 30 years, or a fine, or both, under Section 430 of the Penal Code and face a fine not exceeding RM100,000, or a jail sentence not exceeding five years, or both, under Section 25 (1) of the Environ-mental Quality Act 1974.

    In submission, counsel for the accused Datuk Akberdin Abdul Kader said bail should be allowed as there was no evidence that indicated the accused would abscond or interfere with witnesses.

    DPP Mohd Asnawi Abu Hanipah argued that even though the court had the discretion to allow bail, it should consider the gravity of the case which resulted in 1.2 million consumers being affected during the water disruption.

    Join our Telegram channel to get our Evening Alerts and breaking news highlights

    ReplyDelete
  13. Dear people who are benevolent in the Dharma

    I would like to use this language to spread the bitter experience that actually happened in the Buddhist Association of Buddhists, Nos. 19-21 JLAN 38 TAMAN DESA JAYA KEPONG 52100 KUALA LUMPUR. Malaysia

    I resent the president of the MCA Gombak Division (Yip Kum Fook) and the President of the Buddhist Association of Priests (Yip Kum Fook) because they used a vile and arrogant method to lead a group of people from other places. to provoke and trample on the sacred Without a reasonable reason to call the police to detain a monk until he is humiliated by Buddhists.

    I hereby ask, what serious sin did Lawyer Yip Kum Fook commit to the extent that Mr. Yip Kum Fook, by means of lawyers or by criminals, called the police to imprison a monk like him?

    i am from Penang I'm a took a temporary break at the Buddhist Association for Fellowships to study and learn Dharma practice while at the temple I couldn't stand the behaviour of lawyer Yip Kum Fook. Your impolite, arrogant, and impeccable attitude towards the abbot of the temple.

    Because I spoke a few words about your behaviour with you. So you use dirty methods. This is to injure the monks. It is unacceptable and a very bad example.

    for the principal If his and her students have committed an offense The police had to meet with the principal. try to understand the real situation before the police take any action. This is normal practice.

    Unfortunately, Yip Kum Fook's lawyer who himself is a lawyer chose to do so.

    Otherwise, he did not follow the teachings of Buddhism and disrespect the spirit of Buddhism just to show that he was the powerful President of the Gombak Volunteer Division and the President of the Buddhist Association. He called on the police to detain the monk to know his motives.

    It is very fortunate that the fact that religion is a sensitive matter. Even the Malay police understand and respect the religion, culture and customs of other communities so they are in no hurry to take action. Otherwise, the consequences will be disastrous.

    I can understand why Yip Kum Fook's lawyers are outraged and burst into flames. The main reasons are as follows. Abbot of the Buddhist Association of Buddha. He was an abbot for 20 years. He was an architect and played an important role in raising funds for people to build temples.

    The abbot panicked to find that a new man like him, Yip Kum Fook, a lawyer; The chairman of MCA Gombak was not involved in the talks. His speech was beautifully decorated with humanity, virtue and morality.

    but in practice He tends to equalize the marginalized and drive away those who make eye contact with him. The temple board instead of most of his relatives. Moreover, the temple funds were not managed transparently. Ultimately, his real motive was to turn the sacred and pristine grounds into the political headstone and political base. and from places of worship as private property

    The abbot was well aware of what had happened. but in order to maintain the health of all temples He gave the good intentions advice of lawyer Yip Kum Fook. But the advice was not well received. This made the lawyer Yib Khum Fook unhappy. restless and run away like crazy instead of listening to advice Instead, he used every opportunity to create problems and persecute the abbot and monks in order not to stay and leave the temple any longer.

    Lawyer Yip Kum Fook and chairman of MCA Gombak, with a clear villain design and a sly style known to everyone... Your sweet words can deceive and deceive some people at times. But you can't do it all the time. The destiny of Buddhism will surely occur.

    Finally, I would like to take this opportunity to bless you. Ask the lawyer Yip Kum Fook to wake up to the truth. Repent before it's too late, do good, refrain from evil.

    your Dhamma

    Ven. Phra Piyathammo

    Penang, Malaysia

    ReplyDelete
  14. Sila kongsi dan majukan kepada semua rakan-rakan

    Kami ingin memaklumkan kepada semua tentang YIP KUM FOOK, presiden KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI, Taman Desa Jaya, Kepong, YIP KUM FOOK tidak pernah memalukan orang ramai tentang beliau selalu berbohong, menipu, menghina ajaran Buddha, dll.

    Baru-baru ini ramai yang memperkatakan tentang perwatakannya, sebelum ini dia seorang pemandu lori yang menghantar perabot ke mana-mana, kemudian dia belajar kursus undang-undang di beberapa universiti tetapi kita tidak tahu dia belajar kursus atau tidak kerana dia tidak tahu undang-undang, dia menipu orang. dimana - mana. dan bagaimana peguam boleh menipu orang tanpa rasa takut pada undang-undang

    Harap semua orang harus mengambil berat tentang nama ini YIP KUM FOOK (PEGUAM ATAU MCA GOMBAK PENGERUSI DAN PRESIDEN KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI), juga perlu dikongsi dan dimajukan kepada semua. Jika tersilap langkah, anda akan kehilangan segala-galanya, lelaki atau YIP KUM FOOK ini sangat bahaya dan anaknya (YIP JIUN HANN) juga yang paling bahaya.

    Oleh KOK MENG, KEPONG
    Sharing by NG SWEE HUAT, KEPONG

    ReplyDelete